Mainos

Pitkän parisuhteen viime syksynä päättänyt Sara Sieppi: "Pääsen ylös sängystä ja pystyn tekemään töitä"

6:32
Sara Sieppi vieraili Vappu ja Marja Livessä 6. maaliskuuta 2019.

Sara Sieppi puhui Vappu ja Marja Livessä työmaastaan eli sosiaalisesta mediasta sekä vaikeasta viime vuodestaan. Sieppi erosi syksyllä Roope Salmisesta.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi vieraili keskiviikkona 6. maaliskuuta Vappu ja Marja Livessä. Sieppi puhui haastattelussa työmaastaan eli sosiaalisesta mediasta.

– Osa ihmisistä ymmärtää sen ja osa ei. Siinä on hirveä homma. Vaikka en ole kahdeksasta neljään toimistolla, teen koko ajan töitä. En muista, milloin olisin ollut lomalla, niin, etten olisi tehnyt mitään töitä, Sieppi toteaa haastattelussa.

– Silloin joskus 19-vuotiaana, kun muutin pohjoisesta Helsinkiin, googlasin, miten toiminimi perustetaan, googlasin, miten lähetetään laskuja asiakkaille ja sitten vuosi vuodelta olen mennyt eteenpäin. Olen tavallaan tehnyt itsestäni brändin ja luonut itselleni uran. Kyllä minä hemmetti vie jotain olen tehnyt oikein!

Sieppi erosi näyttelijä-juontaja-muusikko Roope Salmisesta viime syksynä. Pimiä kysyi Siepiltä, miten hän tällä hetkellä voi.

– Kauhea, kun minua itkettää. Parempaan suuntaan mennään. Pääsen ylös sängystä ja pystyn tekemään töitä. Se on minun mielestäni jo parempaan päin, Sieppi toteaa.

– Perhe ja ystävät auttavat jaksamaan. Elämässä on tosi paljon hyvää.

Juontajat kysyivät ex-missiltä, onko hän ehtinyt käydä treffeillä.

– Inhoan sanaa treffit. En voi sietää ajatusta, että kaksi toisilleen tuntematonta ihmistä laitetaan johonkin paikkaan ja he yrittävät tulla toimeen. Se on tosi epämukavaa, Sieppi sanoo.

– Olen mieluummin kotona ja syön herne- tai kesäkeittoa kuin olen kahvilla tai treffeillä. Olen tehnyt ystävillenikin selväksi, että näin on hyvä olla nyt.

Vappu ja Marja Live MTV3-kanavalla keskiviikkoisin kello 21!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja