Pitävätkö miehet todella suuseksin antamisesta? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Pitävätkö miehet todella suuseksin antamisesta? Nautin siitä, mutta olen usein epävarma siitä, tekeekö mies sen vain "pakosta"," kysyy nimimerkki Just wondering.

Näin miehet vastasivat

"Pidän suuseksin antamisesta. En tee sitä mistään velvollisuudentunteesta tai edes vastapalveluksen toivossa, mutta yksipuolisuus ei toisaalta toimi tässäkään asiassa. On hyvä, jos kumpikin osapuoli suhtautuu suuseksiin samalla tavalla. Meillä toimii."
– 23, avoliitossa

"Muista miehistä en osaa sanoa, mutta itse ainakin nautin suuseksin antamisesta naiselle. Se, että nainen nauttii siitä, toimii se itselleni myös kiihoittavana tekijänä, joten on parempi osata asiansa. Eipä siihen varmaan enempää tartte, kun kysymyskin oli niin simppeli."
– 33, sinkku

"Hyvä Just wondering: miehet, jotka pitävät suuseksin antamisesta, antavat sitä hyvin, paljon ja useasti. Ne jotka eivät pidä... Heitä et nuolemaan saa. Sitten on tietysti nämä, jotka vasta opettelevat, mutta niitä ei lasketa. Jos haluu saada, on pakko antaa."
45, naimisissa

"Tuskin on tähänkään yhtä kaiken kattavaa vastausta. Toiset tykkäävät, toiset eivät. Parhaiten asia selviää tässäkin, kun rohkeasti kysyy mieheltä asiaa. Itse kyllä tykkään antaa, mutta vain, jos on hyvin ajeltu posliini. Karvat on melkoinen turn off. Vastaavasti hyvin sheivattu on itselleni todellinen turn on, eli silloin kyllä antaa todella mielellään – ja silloin siitä saa myös itse todella paljon."
– 37, naimisissa

"Pitävät. Todella."
– 36, naimisissa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja