Pitääkö miehen "varoittaa" naista tulevasta orgasmistaan? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Mitä pitäisi sanoa, vai olla sanomatta mitään, kun on juuri laukeamaisillaan, jottei tilanteesta tulisi nolostuttava? Ja että nainen saisi sen käsityksen, että kohta 'tulee'? Haluaisitko tästä varoituksen vai et?" kysyy nimimerkki Mies 21.

Näin naiset vastasivat

"Minun miestystäväni ainakin sanoo, että 'kohta tulen'. Minusta se on ihan hyvä sanoa, jos ei käytä kondomia/muuta ehkäisyä. Jos ehkäisy on kunnossa, niin miksi sitä pitäisi kertoa?"
– 24, seurustelee

"Miksi tilanne olisi nolostuttava? Jokainen reagoi omalla tavallaan, sanoo jotain tai ei, voihkii, vääntelehtii, ihan mitä vain, ei siihen mitään kaavaa ole. Ole oma itsesi, niin saat suurimman nautinnon ja myös partnerisi nauttii."
– 68, naimisissa

"Luulen, että sen huomaa muutenkin. Ainakin minä tunnen hyvissä ajoin, milloin mieheni on tulossa. Miksi se pitäisi ääneen sanoa? Ellei antaakseen naiselle mahdollisuuden sanoa, että ei vielä?"
– 44, avoliitossa

"No, olipa taas kysymys. Ei elämä pyöri teidän spermojenne ja laukeamistenne ympärillä, miehet! Herätys! Toisaalta nykyäänhän ei välitetä kuin itsestä ja omista himoista... Jos kyseessä on yhden illan juttu, niin mitä väliä! Jos olet parisuhteessa, niin kysy mielellään kumppaniltasi, mitä hän on mieltä. Mitä sillä on väliä, mitä me sanomme jossain palstalla, kun jokainen nainen on yksilö."
– 30, ikionnellinen sinkku

"Kysy naiselta, haluaako hän tietää. Osa ehkä haluaa tietää, osalle ei ole merkitystä. 'Mä tuun ihan just' on ihan hyvä, jos asian haluaa ilmoittaa. Miehistä pystyy usein myös lukemaan, kun laukeaminen on lähellä. Yhdellä kääntyy silmät ympäri, toisella tietynlaiset työnnöt ja niin edelleen. Ja jos asian ottaa puheeksi, miehellä ei ole aavistustakaan siitä, että antaa tällaisia 'merkkejä'. Eli ohjeeni on: juttele naisen kanssa."
– 35, avoliitossa

"Minusta on hyvä, että mies ilmaisee tulemisen vähintään 30 sekuntia etukäteen, jotta voin liikkeillä tai asennon muutoksella ehtiä mukaan. Se voi olla sana 'nyt', tai tutulla partnerilla tietty äännähdys, hymähdys tai kosketus. 'Tulen pian, entä sinä? Tuletko pian?' on liikaa ja häiritsee mielentilaa. Jos mies kuitenkin tulee ensin ja nainen jää niin sanotusti rannalle, niin pitää lukea tilannetta ja ilmettä: jatkaako vai jättää? Vältä 'tulitko sä, haluisitko tulla, oliks hyvä' -liika-analyysiä."
– 31, avioliitossa

"Mielestäni on kiihottavaa, kun mies sanoo, että tulee kohta. Ei mielestäni millään tavalla asia, josta pitäisi nolostua."
– 29, sinkku 

"Miksi laukeamisesta tulisi nolostuttava tilanne? Eiköhän seksiä harrasteta juuri siksi, että laukeaisi. Tarkoittaakohan kysyjä tilannetta, jolloin 'nalli palaa' heti kättelyssä ja siitä aiheutuu (ihan turhaan) nolostumista? Itse pidän siitä, että kuulen, näen, tunnen ja aistin, kun kumppani nauttii, ja näistä aistimuksista voi jo huomata, milloin toinen on lähellä laukeamista. En kaipaa erikseen ilmoitusta laukeamisesta muulloin kuin suuseksissä, silloin on mukavampaa, kun tietää vähän 'varautua' siemensyöksyyn, jolloin ei tule yökkäystä, jos kovin paineella laukeaa ja/tai siemennestettä tulee paljon."
– 48, sinkku

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja