Pirkko on matkustanut yli sataan maahan

Pirkko on matkustanut yli sataan maahan 6:32

Studio55.fi-lähetyksessä vieraillut Pirkko Schildt on käynyt miehensä kanssa yli sadassa itsenäisessä maassa, kaikki Euroopan maat mukaan lukien.

– Meitä on aina viehättänyt uudet paikat ja maisemat. Ennen kuin hurahdimme matkailuun siinä määrin kuin nykyisin, harrastimme purjehtimista. Mielestäni siinäkin se yksi juttu oli se, että lähes joka aamu herättiin uudessa satamassa. Sittemmin olemme myyneet niin purjeveneen kuin kesämökin. Tämä sopii meille, maabongari ja matkabloggari Pirkko Schildt kertoi lähetyksessä.

Pirkon mielestä matkustaminen ei vaadi erityisen paksua kukkaroa, jos vain nipistää jostain muusta.

– Matkustaminen on nykyisin valinta. Erityisesti eläkeläiselle, joka pystyy matkustamaan minä päivänä tahansa, lentotarjouksia on paljon. Useimmat meidän tuntemat paljon matkaamat ihmiset ovat tehneet sellaisia valintoja, että heillä ei ole montaa autoa eikä ehkä isoa asuntoa eikä kesämökkiä. Näihin kaikkiin harrastuksiin verrattuna matkustus ei ole sen kalliimpi harrastus kuin mikään muukaan.

Onko matkustaminen vaivalloista? Mikä on Pirkon suosikkimanner? Mihin hän on lähdössä seuraavaksi? Katso video ylhäältä.

Seitsemän maratonia seitsemällä mantereella seitsemässä päivässä

Uskomattomaan juoksu-urakkaan valmistautunut Marianna Zaikova vieraili Huomenta Suomessa tammikuussa 2015. Katso, millä mielin hän odotti Etelämantereelta alkavaa, 35 000 euroa maksavaa kierrosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja