Pirjo ja Pentti testasivat: Ihmelääke potenssiin löytyy joka kodin kaapista

Erektiohäiriö on yleinen ja kiusallinen vaiva, joka vaikuttaa parisuhteen kumpaankin osapuoleen. Pirjo ja Pentti* ovat keksineet omaan tilanteeseensa pillereiden sijaan luonnonmukaisen, lähes ilmaisen lääkkeen: valkosipulin.

Pirjon, 62, ja Pentin, 77, seksielämä oli ehtinyt sujua moitteettomasti yli kahdenkymmenen vuoden ajan, kun ongelmat alkoivat. Toiminta makuuhuoneessa alkoi vähitellen hyytyä.

Pentille mieskunnon pettäminen oli arka paikka. Pirjo pani merkille, miten puoliso muuttui tilanteen myötä alakuloiseksi.

− Rupesimme puhumaan, että mikäs tässä nyt oikein mättää. Mieheni sanoi, että pitäisiköhän hänen varata aika lääkärille, Pirjo kertaa.

Lääkärille asti puoliso ei koskaan kuitenkaan ehtinyt. Ratkaiseva apu tuli yllättävältä taholta.

− Satuin puhumaan hierojalla tilanteestamme hoitajalleni. Hän mainitsi juuri tulleesta tv-ohjelmasta, jossa kerrottiin valkosipulin vaikutuksesta kyseiseen ongelmaan. Mieheni oli hyvin innokas kokeilemaan, jos sitä kautta löytyisi apua.

Ihmeitä tekevä valkosipuli

Pentti alkoi syödä alkuun kahdesta kolmeen valkosipulin kynttä päivässä. Pariskunta keksi, että vahva haju peittyi, kun valkosipulin nauttii veden kera.

− Valkosipulin kynsi hienonnetaan terävällä veitsellä silputen, ei murskaten, sekoitetaan pieneen määrään kylmää vettä ja juodaan heti aterian yhteydessä. Veden kanssa se on vain yksi hujaus, eikä makua juuri maista. Jos kynnet ovat pieniä, niitä pitää ottaa kaksi, Pirjo selventää käytäntöä.

Kynsilaukan vaikutus alkoi tuntua jo muutaman viikon kuluttua. Kun kuurin aloittamisesta oli kulunut 3−4 kuukautta, Pirjo ja Pentti eivät voineet kuin hämmästellä tilanteen saamaa käännettä.

− Mieheni pystyi rakastelemaan paremmin ja pidempään kuin koskaan aikaisemmin koko avioliittomme aikana!

Uusi ongelma

Pirjo ryhtyi silppuamaan valkosipulia myös omaan käyttöön. Hetkellisen, elimistön puhdistumisesta kertovan pahoinvoinnin jälkeen vaikutus oli sama: myös Pirjon halut alkoivat nousta.

Tilanne sai kuitenkin pian uuden käänteen.

− Minulle tuli vaihdevuodeikäisten naisten normaali ongelma: ohuet limakalvot sekä hirveä kirvely ja pistely. Yhdyntä tuli täysin mahdottomaksi.

Jälleen kerran rohkea kysyminen palkittiin. Tällä kertaa Pirjo lähestyi ongelmineen luontaistuotekaupan tuote-esittelijää. Asiantuntija suositteli kokeilemaan kylmäpuristettua kookosöljyä, jota saa useimmista luontaistuotekaupoista.

Pirjo alkoi levittää öljyä kuiville limakalvoille ja aina emättimeen asti. Meni muutama viikko, ja kivut alkoivat helpottua vähitellen.

− Käytän yhä sekä lääkkeitä että luontaistuotteita vaihdevuosivaivoihin, mutta alapään ongelmiin kookosöljy on ollut paras, Pirjo sanoo.

Luonnon omat lääkkeet

Pirjon ja Pentin tarina on rohkaiseva esimerkki siitä, ettei seksielämän tarvitse päättyä ikääntymisen ja sen tuomien vaivojen myötä. Pirjo suosittelee lämpimästi muillekin turvautumaan pilleripurkkien sijaan luonnon antimiin ja yrittämään rohkeasti, kun tilanne antaa periksi.

− Vanha viisaus sanoo, että ruokasi olkoon lääkkeesi, ja lääkkeesi olkoon ruokasi. Kookosöljy on antiseptinen tuote, joka tuhoaa bakteereja. Se on myös erittäin hyvä ruoanlaittoon.

− Valkosipulihoidon pitäisi kuulemma auttaa myös siittiöiden laadun paranemiseen nuoremmilla miehillä ja näin jopa lapsettomuuteen. Mieheni on sittemmin ottanut yhden valkosipulin kynnen päivässä, ja vaikutus on pysynyt, Pirjo iloitsee.

Juttu on uusinta kesäkuulta 2011.

*Nimet on muutettu

Kuvat: Colourbox.com

Studio55.fi/Jenni Kokkonen


Onko sinulla tarina kerrottavanasi?

Studio55.fi etsii jatkuvasti mielenkiintoisia tarinoita netissä kerrottavakseen ja kannustukseksi muille vaikeassa elämäntilanteessa eläville. Oletko selvinnyt vaikeasta sairaudesta tai onko tuttavallasi takanaan aivan huikea elämä eriskummallisine sattumuksineen? Myös pienempien ja suurempien järjestöjen teot ja muiden hyväksi toimivat aktiiviset ihmiset kiinnostavat meitä.

Ota meihin yhteyttä, niin ehkä kerromme Studio55:läisille juuri sinun selviytymistarinasi. Lähetä tarinasi lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen studio55(at)mtv3.fi. Korvaathan osoitekentässä (at)-kohdan @-merkillä.

Lue myös:

    Uusimmat