Pirjo Haapoja kertoo vaarallisesta kolaristaan

Studio55:n juontaja joutui kesälomansa päätteeksi peräänajon uhriksi. Auto musertui lunastuskuntoon, ja päänsärystä kärsinyt Pirjo Haapoja joutui käyttämään niskatukea. −Olen kiitollinen, että sain jäädä henkiin, hän toteaa.

Pirjo Haapoja kertoo Studio55:n blogissa, kuinka hän oli autoilemassa kohti vadelmienkeruupaikkaansa.

−Marjapaikkani lähestyi, ja pian odottelin risteyksessä pääsyä vasemmalle. Autovirrasta ei ollut tulla loppua, juontaja kirjoittaa.

−Sitten räsähti! Perääni oli ajettu! Niskani retkahti, ja auto syöksyi eteenpäin. Ajokkini musertui ja taittui banaaniksi. Perääni oli ajanut punainen pikkuauto, ilmeisesti kovalla nopeudella. Kömmin ulos niskaani pidellen ja havaitsin, että törmääjän auto oli myös rusinana. Kolaroija nousi autosta ja näytti jokseenkin terveeltä. Paljastui, että hän oli ollut vaihtamassa levyä soittimeen, kun isku sattui.

Sen jälkeen ambulanssimiehet tekivät ensitutkinnan, ja Haapoja joutui sairaalaan röntgenkuviin.

−Lääkäri määräsi niskatuen, päänsärky alkoi, lihaskipua tuli jne. Mutta hengissä selvittiin puolin ja toisin, Haapoja kuvailee blogissa.

−Olen kiitollinen, että sain jäädä henkiin. Iloitsen tästä päivästä ja terveydestäni. Olen onnellinen, että saan jatkaa työtä kanssanne. Henki on heiveröisen langan päässä, mutta toivon osaavani elää ajatuksella jokaisen päivän. Mikä tahansa voi olla viimeinen.

Lue koko blogi ja kommentoi Pijo Haapojan kirjoitustatästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja