Piritta Hagman löysi uuden rakkauden – puoliso on Susijengin päävalmentaja

Piritta Hagman on poistunut sinkkumarkkinoilta.

Fysioterapeutti Piritta Hagman on löytänyt vierelleen uuden rakkaan Suomen koripallomaajoukkueen eli Susijengin päävalmentaja Lassi Tuovista. Hagman vahvistaa kaksikon parisuhteen MTV Uutisille tekstiviestitse.

Hagman julkaisi vuodenvaihteessa Instagramin Tarinat-osioon yhteiskuvia Tuovin kanssa, jossa kaksikko poseeraa lämpimästi toisiinsa nojaten. Kuvat ovat nähtävissä vuorokauden ajan ennen kuin ne poistuvat sovelluksesta.

Piritta Hagman erosi puolisostaan ex-jääkiekkoilija Niklas Hagmanista vuonna 2018. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta. Hagman kertoi avoimesti joulukuussa 2021 olevansa valmis uuteen suhteeseen.

– Eron jälkeen en ensin ollut valmis, sitten halusin antaa lapsille aikaa tottua ajatukseen, sitten en taaskaan ollut valmis ja lopulta ajatus deittisovelluksista ja tuntemattomien ihmisten kanssa julkiselle paikalle menemisestä kuulosti niin minun epämukavuusalueeltani, että ajattelin mieluummin jäädä villasukkieni kanssa kotiin, Hagman kirjoitti tuolloin.

Hagman on uransa lisäksi tunnettu muun muassa Iholla-sarjasta, jossa hän on avannut elämäänsä ja sen kipukohtia avoimesti. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja