Pilvi Hämäläisen julkaisema video Humppa-koirastaan aiheuttaa hilpeyttä: "Miten noin pieni voi saada noin paljon tuhoa?"

9:09
Aku Sipola ja Pilvi Hämäläinen haastattelussa - Putous alkaa helmikuussa.

Pilvi Hämäläinen hurmaa tänä vuonna jälleen Putous-ohjelmassa, joka alkaa helmikuussa.

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen hankki itselleen Humppa-koiran viime vuoden lopussa, joka sulatti monen someseuraajan sydämet. Hämäläinen kertasi Instagram-julkaisussaan viime vuotta ja julkaisi koirastaan ennennäkemättömän videon.

Humppa istuu vessapaperikasan keskellä ja Hämäläinen kyselee koiraltaan, mitä oikein tapahtuu. Vastaukseksi Hämäläinen saa koiraltaan vain murahteluja.

– Viime vuoden parhaat jutut oli kun muutin poijes Kalliosta ja kun Humppa-koira muutti mun luokse. Tässä Humppa lokakuussa. Miten onkin noin söpö ja ihana ja vastaa mun kysymykseen murisemalla noin taitavasti? Hämäläinen kirjoitti videon yhteyteen.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen tästä.

Video on aiheuttanut hilpeyttä Hämäläisen someseuraajien keskuudessa.

– Hän varmaan kertoi tehneensä vähän paperihommia ja muuttaneensa sisustuksen feng suita..

– Humppa on syytön.....tohon sotkuun.

– Miten noin pieni voi saada noin paljon tuhoa?

Marraskuun alussa rokotusajan varaaminen koiralleen ei sujunut täysin kommelluksitta Hämäläiseltä. Näyttelijän Instagramiin lataamassa kuvassa on tekstiviestitse käyty viestinvaihto, jonka Hämäläinen oletti käyvänsä eläinlääkärin kanssa.

Hämäläinen aloittaa kuvan perusteella viestittelyn kyselemällä rokotusaikaa pikkukoiralleen ja pyytää soittamaan takaisin, jahka eläinlääkärin päässä ehtivät.

– Kiitos kysymästä, mutta juuri tässä asiassa en osaa auttaa, viestiin vastataan nauruhymiön kera.

– Oho meniks tää väärään numeroon? Onks tää eläinlääkäri? Hämäläinen tiedustelee hämmentyneenä.

– Tallenna mun numero yhteystietoihin niin tiedät, viestiin vastaa lukuisten nauruemojien ja valkoisen sydämen kera juontaja Sami Hintsanen.

Pilvi Hämäläinen palaa seitsemättä kertaa Putouksen sinipaitaan, kun ohjelman paluu nähdään helmikuussa, kun ohjelman 14. tuotantokausi starttaa uusien jaksojen voimin. Putouksen uudella kaudella nähdään neljä aivan uutta näyttelijää: Aapo OranenJyri OjansivuPihla Maalismaa sekä Aku Sipola. Tuttuina näyttelijöinä Putouksessa jatkavat Hämäläisen lisäksi Mikko Töyssy sekä Maaria Nuoranne. Ohjelman juontaa jälleen Christoffer Strandberg.

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa 5. helmikuuta 2022 kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja