Pilvi Hämäläiseltä upea kannustuslaulu Huuhkajille – tämä musiikkivideo nousi heti somehitiksi!

3:38
Katso hitiksi nousseen Huuhkajat-kannustuskappaleen musiikkivideo!

Penkinlämmittäjät-sarjan torstai-illan jaksossa nähtiin Pilvi Hämäläisen tulkitsema kannustuslaulu Huuhkajille. Kappale nousi yhdessä illassa somehitiksi!

Näyttelijä Pilvi Hämäläiseltä nähtiin Penkinlämmittäjät-ohjelmassa torstaina 10.6. upea kannustuslaulu Huuhkajille. Musiikkivideo sai heti suuren suosion ja lämpimän vastaanoton sosiaalisessa mediassa. 

Hämäläinen itse jakoi otteen kappaleesta ja videosta omalla Instagram-tilillään ja muun muassa kyseisen kappaleen alkuperäinen esittäjä Ellinoora on ihastellut Hämäläisen tuotosta. Hämäläisen tulkitseman kappaleen melodia on Ellinooran Dinosauruksii-kappaleesta.

– SIIIIS NIIN HYVÄ, Ellinoora kirjoittaa.  

Myös Hämäläisen Putous-kollega Maaria Nuoranne hehkuttaa. 

– PILVI OLET UPEA! Mä liikutuin!

Myös Hämäläisen lauluääni kerää ihasteluja.

– Sulla on upea lauluääni. Toivottavasti joskus ihan levylle näitä biisejä, eräs seuraaja kannustaa.

Tämä ei ole suinkaan Hämäläisen ensimmäinen kannustuslaulu Huuhkajille. Myös Penkinlämmittäjien ensimmäisellä kaudella nähtiin tämä huikea versio Erika Vikmanin hitiksi nousseesta Cicciolina-kappaleesta. Laulun sanat oli muutettu ja esitys omistettiin Huuhkajille.

Kannustukseen onkin nyt aihetta, sillä Suomen EM-jalkapallojoukkue Huuhkajat aloittaa peliurakkansa Tanskaa vastaan lauantaina 12.6. Kööpenhaminassa.

Penkinlämmittäjät on räävitön, mutta lämminhenkinen viihdeohjelma, jossa panelistit kisaavat pääsystä vaihtopenkiltä takaisin pelaavaan kokoonpanoon.

Penkinlämmittäjät torstaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja