Pilvi Hämäläinen kertoo avoimesti kauhukokemuksistaan: "Näyttelijän painajainen"

Putouksesta tuttu näyttelijä Pilvi Hämäläinen kertoo Instagramissa, mikä on näyttelijän pahin painajainen.

Katso artikkelin alusta videolta, mitä Pilvi Hämäläinen vastasi kinkkisiin pikakysymyksiin Putouksen yhdeksännellä kaudella.

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen kertoo Instagram-tilillään avoimesti siitä, millaisia painajaisia hän näkee töistään. Pilvi kertoo kauhukuvansa olevan se, että esitys on alkamassa, mutta hänellä ei ole mitään käsitystä siitä, mitä hänen olisi määrä tehdä lavalla.

– Näyttelijän painajainen... Kyllä tietää, että lomat on ohi kun taas näin unta, että teatteriesitys on alkamassa ja ite oon täysin kujalla siitä, mitä oon menossa lavalle tekemään, Pilvi kirjoittaa 

– Myrskyluodon Maijaa tai jotai samanhenkistä ollaan vetämässä ja minä hirveessä paniikissa sitten viimeisiä soittoja kuunnellessani yritän opetella tekstiä, jota on ihan helvetisti, hän hatkaa.

Näyttelijä tunnustaa myös toisen kauhukuvansa päivityksessään maalailemalla mielikuvaa siitä, että hän yrittää naurattaa yleisöä, mutta kukaan ei repeä nauramaan. 

– Sitten mun pitää esittää katsojille itse kehittelemäni huumoriohjelmanumero. Kukaan ei naura. Yleisö kattoo mua pettynein ilmein, Pilvi toteaa.


Pilvi toivoo herättävänsä päivityksellään keskustelua kysellessään seuraajiltaan, että millaisia painajaisia eri aloilla työskentelevät ihmiset näkevät töihinsä liittyen.

– Kertokee millassii painajaisia muiden ammattien edustajat näkee töihin liittyen?

Putous nähdään jälleen syksyllä MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat