Pilvi Hämäläinen treenasi ällistyttävän taidon – kertoo Putous-kollegoiden reaktiosta: "Muut ovat ehkä vähän pyöritelleet silmiä"

0:43

Pilvi Hämäläinen treenasi suoraa lähetystä varten täysin uuden taidon.

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen esitteli Putouksen viime lauantain jaksossa katsojille vatsastapuhumistaitojaan. Suorassa lähetyksessä nähdyssä sketsissä Hämäläisen hahmo Kurjakylän Tiltu kamppaili lavalla Pikku-Tiltu-nuken kanssa

Hämäläinen kertoo MTV Uutisten haastattelussa aloittaneensa treenaamisen viime viikon maanantaina. Hän sai vinkkejä vatsastapuhuja Taika-Petteriltä.

– Kyllä olen yhdessä tulikokeessa tehnyt hahmon, joka puhui liikuttamatta suutaan, mutta en ole sitä harrastanut tai treenaamalla treenannut. Maanantaina sai nuken ja otin tällaisen todella vaikean haasteen. Rakastan niitä, Hämäläinen nauraa. 

– Muut ehkä ovat vähän pyöritelleet silmiä, kun olen yksinäni nuken kanssa tapellut tuolla. Olen ehkä nyt löytänyt uuden rakkauden elämääni. Kiitos Putous, että voin ottaa hulluja haasteita. 

Hämäläinen paljastaa tummasti puhuvan Pilkku-Tiltun äänen raastaneen hänen kurkkuaan. Näyttelijä myös esitteli Instagramissa käsiinsä ilmestyneitä isoja mustelmia.

– Nauroin, että miten ihminen voi olla sisältä ja ulkoa rikki, kun tekee esityksen, jossa istuu nuken kanssa penkillä. On siinä tekemistä, hän nauraa. 

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja