Karmea käänne kahden kadonneen lapsen tutkinnassa: Jäännökset löydetty isäpuolen kotoa Yhdysvalloissa

2:13
Video: Kahden kadonneen lapsen äiti jäi kiinni poliisille valehtelusta Yhdysvalloissa – lapset nähty viimeksi kuukausia sitten

MTV Uutiset kertoi aiemmin yhdysvaltalaisäidistä, jota syytettiin muun muassa kahden lapsensa heitteillejätöstä. Tutkinta sai karmean käänteen, kun lasten jäännökset löytyivät isäpuolen kotoa, kertoo CNN.

Lasten äiti, Lori Vallow, 46, pidätettiin Havaijilla viime helmikuussa. Tällä hetkellä hän odottaa oikeudenkäyntiä, jonka alustava alkamispäivä on 9. heinäkuuta.

17- ja 7-vuotiaat lapset on nähty viimeksi viime vuoden syyskuussa. Vallowin poika, 7-vuotias Joshua, ilmoitettiin kadonneeksi viime marraskuussa. Samalla poliisille ilmeni, että myös Joshuan isosisko, 17-vuotias Tylee Ryan, on kadoksissa.

Vallowin puolisoa ja lasten isäpuolta, Chad Daybellia, syytetään todisteiden tuhoamisesta. Vielä ei ole täyttä varmuutta siitä, että hänen Idahossa sijaitsevasta kodistaan löydetyt ihmisjäännökset ovat juuri kadonneiden lasten, mutta ne ovat varmuudella lasten jäännökset.

Kadonneiden lasten tutkinta on paljastanut syviä yhteyksiä uskonnollisiin lahkoihin ja herättänyt viranomaisissa uusia kysymyksiä muiden perheenjäsenten mystisistä kuolemista.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja