2-vuotias Mila tuli kotiin jonkun toisen takki mukanaan, mutta selitykset olivat kultaa – "kuulusteluvideota" katsottu miljoonia kertoja

Taaperolla oli pätevät selitykset siihen, miksi hänellä oli uppo-outo takki yllään.

Kun kaksivuotias Mila, 2, tuli kotiin päiväkodista aivan outo takki tungettuna reppuunsa, oli pikkutytöllä selitykset valmiina. 

Milan täti, Ayah, julkaisi Twitter-tilillään videon tilanteesta, jossa Milan isä, Ehab Rahman, kuulustelee tytärtään uudesta vaatekappaleesta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ehab kertoo Buzzfeed Newsille hämmentyneensä nähdessään tytön yllä takin, jota hän tai Milan äiti, Ranya Samara, ei ollut ostanut.

– Joten heti, kun näin sen, ajattelin, että minun pitää käydä tämä keskustelu hänen kanssaan. Vedin hänet sivuun ja aloin kuulustella häntä, isä kertoo.

"Se sopii minulle"

Videolla Mila kertoo tyynen rauhallisesti ostaneensa takin "takkikaupasta" ja maksaneensa siitä "viisi rahaa". Mila kertoo takin olevan Niken ja väriltään harmaan ja vaaleanpunaisen sekoitus. Kysyttäessä, kellä kaverilla on samanlainen takki Mila keksii nimetä ystävänsä Connorin. Tämä aiheuttaa epäuskoa isässä.

Isä kertoo lopulta tytölle, että takki pitää palauttaa, koska se ei ole hänen ja on muutenkin liian pieni.

– Ei se ole liian pieni, se sopii minulle, Mila yrittää vakuuttaa.

"Kunnon alibi ja kaikki faktat"

Videota on katsottu liki 13 miljoonaa kertaa. Twitter-käyttäjät olivat sankoin joukoin Milan puolella.

– Huudan [naurusta], pikkutytöllä oli kunnon alibi ja kaikki faktat, nauroi eräs Twitter-käyttäjä.

– Minäkin shoppailen Takkikaupassa, olen nähnyt tyttöni Milan siellä. Olin siellä sinä päivänä, kun hän osti tuon viidellä rahalla. Se on hänen, vakuutti toinen twiittaaja.

Tarina muuttui "useita kertoja"

Vanhempien mukaan Mila oli maininnut Connorin sijaan erään tytön nimen, kun Ranya-äiti oli ensimmäisen kerran kysynyt Milalta takista. Ranya tiedustelikin asiaa kyseisen tytön äidiltä ja selvisi, että takki todellakin oli sieltä. Siksi Milan vanhemmat tiesivät, ettei vaatekappale ainakaan tytön videolla mainitsemalle Connorille kuulunut.

– Hänen tarinansa muuttui useita kertoja, Ranya naureskelee.

Takki käytiin palauttamassa oikealle omistajalleen seuraavana päivänä.

Moni on ihastellut isän rauhallista suhtautumista tilanteeseen. Äidin mukaan vanhemmat ovat puhuneet Milalle aikuismaiseen sävyyn siitä lähtien, kun tämä oli vauva.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lapset testasivat kauppojen lelujoulukalenterit 8:01
Lapset testasivat joulun lelukalenterit.

Lähde: Buzzfeed News

Lue myös:

    Uusimmat