Pikkutytölle karu opetus – tästä syystä takapenkillä ei kannata matkustaa ikkuna auki

Jos olet matkustat takapenkillä varmista, ettei etupenkkiläinen syö kuorittavia pähkinöitä tai siemeniä edessäsi. Varsinkaan, jos sinulla on ikkuna auki. 

Viisitoistavuotias Mia Simper ja hänen perheensä oli ajamassa kotiin kesämökiltä, kun hän päätti ryhtyä syömään auringonkukansiemeniä etupenkillä. Siemenet syötyään hän heitti kuoret sen enempää ajattelematta ikkunasta ulos. Teon hulvattomat seuraukset paljastuivat vasta kotipihalla.

”Tiedän, olen julkkis” 

Kuoret olivat lentäneet avoimesta ikkunasta takapenkillä nukkuneen 6-vuotiaan pikkusiskon päälle. Mia nappasi kuvan nukkuvasta, yltä päältä siemenenkuorissa olevasta pikkusiskostaan Ellasta ja julkaisi kuvan Twitterissä. Tätä hauskaa kuvaa on jaettu jo lähes 10 000 kertaa ja Ellasta on tullut lähes sosiaalisen median julkkis.

Josk kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

–  Hän oli aluksi innoissaan. Mutta mitä useampi henkilö kuvan jakoi, hän sanoi: ”Tiedän, olen julkkis.” isosisko kertoo pikkusiskon suhtautumisesta kuvan suosioon.  

Sisko julkaisi muutama päivä tapahtuneen jälkeen uuden kuvan pikkusiskostaan, jossa hän kertoo tytön leikkisästi olevan elossa kokemastaan huolimatta.

Lähde: Metro 

Lue myös:

    Uusimmat