Olivia, 3, jäi hetkeksi yksin ja söi 18 purkillista jogurttia – isää odotti hulvaton näky!

Isä jätti lapsensa hetkeksi yksin keittiöön. Palatessaan takaisin isä huomasi keittiönpöydällä 18 tyhjää jogurttipurkkia ja niiden vieressä saavutuksestaan ylpeän lapsen.  

Pienet lapset voivat keksiä melkoisia kepposia vanhempiensa iloksi. Tämän huomasi myös brittiläinen valokuvaaja Arron Jeff Whyshall. Arron poistui keittöstä 10 minuutiksi ja sinä aikana hänen kolmevuotias tyttärensä Olivia oli ehtinyt syödä 18 pientä purkillista jogurttia.

Arron julkaisi Facebookissa kuvan tyttärensä tekosista, ja kuvasta syntyi hetkessä viraalihitti. Asiasta uutisoi muun muassa Yahoo UK

Lapsi välttyi vatsavaivoilta

Arron kertoo Yahoo UK -sivustolle olleensa shokissa näkemästään.  Arronia huvitti koko tilanne kuitenkin niin paljon, että hän ei kyennyt naurultaan edes torumaan tytärtään. 

– Kun löysin Olivian ja 18 tyhjää jogurttipurkkia, kysyin ’oletko syönyt nämä kaikki?’ ja hän vastasi melko ylpeästi ’kyllä’, Aaron sanoo. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä

Aaron on yllättynyt kuvan saamasta suosiosta sosiaalisessa mediassa. Arron julkaisi kuvan ensin Snapchat-sovelluksessa, sitten Facebookissa.

–  Yhtäkkiä tämä kuva on levinnyt ympäri Yhdysvaltoja ja jopa Japania!

Arronin mukaan Olivialle ei tullut edes vatsavaivoja, vaikka jogurtin määrä oli melkoinen.

Ovatko sinun lapsesi joskus yllättäneet kepposilla? Kerro meille lastesi hauskimmat tempaukset!


Lue myös:

    Uusimmat