Pikkuleijonien tähtipuolustajalle lämmin vastaanotto – MM-kisoihin valmistuva isoveli mukana onnittelemassa

Pikkuleijonien riveissä kultaa voittanutta puolustaja Anttoni Honkaa oli lentokentällä vastassa nuorukaisen kiekkoileva isoveli Julius Honka, joka valmistautuu parhaillaan Leijonien mukana Tanskassa pelattaviin MM-kisoihin.

Isoveljen vastaanotto tuoreelle maailmanmestarille oli lämmin.

– Hän sanoi vaan onnittelut, ja pieni halaus siihen, kun ei olla pitkään aikaan nähty, Honka kertaa veljesten kohtaamista.

Isoveli Julius on yksi Leijonien NHL-vahvistuksista perjantaina alkavissa MM-kisoissa. Pelillisiä neuvoja ei pikkuveli intoutunut veljelleen antamaan.

– Kyllä mä uskon, että hän tietää mitä tekee, Honka toteaa naureskellen.

Anttoni Hongan kulunut kausi oli täynnä menestystä. 17-vuotias puolustaja debytoi SM-liigassa JYPin riveissä ja oli joukkueen mukana voittamassa CHL:n mestaruutta. CHL-mestaruuden ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuden lisäksi nuorukainen oli voittamassa Mestiksen mestaruutta KeuPan kanssa.

– Aika hyvissä joukkueissa sai olla mukana ja mahdollisuuden menestyä. Huikea kausi itselle, kun pääsi Liigaankin pelaamaan, Honka kertaa päättynyttä kiekkokauttaan.

Hienosti sujunut kausi antaa Hongalle paljon motivaatiota tulevan kesän harjoitteluun.

– Paljon tuli menestystä tällä kaudella ja nyt on koko kesä aikaa treenata. Paljon tulee motivaatiota sitä kautta. Tämä kausi oli aika siisti, Honka hymyilee. 



Lue myös:

    Uusimmat