Pikkujoulujen varma hitti: Tämä jälkkäri vie kielen mennessään

Glögillä kuorrutettu juustokakku on pikkujoulupöydän varma jälkiruokahitti. Kokeile Hellapoliisin herkullista reseptiä!

Mietitkö pikkujoulupöydän tarjoiluja tai tekeekö mielesi herkutella muuten vain? Jouluisten makujen ystävät voivat tyydyttää makeannälkäänsä loihtimalla suussa sulavan mustikkaisen glögikakun. Hellapoliisin glögi-juustokakun pohja valmistuu savoiardikekseistä

– Glögikakut sopivat loppuvuoden herkutteluhetkiin. Voit käyttää erilaisia hilloja ja glögejä kakun valmistukseen. Vaalean glögin kanssa sopii esimerkiksi omenahillo ja perinteisen glögin kanssa vadelmahillo. Tämä kakku on valmistettu mustikkahillosta ja mustikkaglögistä, Hellapoliisi Kati Jaakonen kertoo.

Vinkki: Reseptit aukeavat isommaksi klikkaamalla.

Mustikkaisen version sijaan voit myös kokeilla piparipohjaista glögi-juustokakkua punaisella glögikiilteellä:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat