Pikapäivitys kotiin - 5 syksyistä sisustusvinkkiä

Asuntoa on mukava päivittää pienillä yksityiskohdilla eri vuodenaikoihin sopivasti. Valmista asuntosi siis syksyyn muutamilla helposti toteutettavilla sisutusideoilla.

Näin taiot syystunnelman kotiisi käden käänteessä!

1. Syksyiset lehdet tuovat väriä arkeen

Hae ulkoa syksyn väreissä säteileviä lehtiä ja tee niistä kukka-asetelma. Erinomaisia lehtiä tähän ovat esimerkiksi vaahteran- tai tammenlehdet. Leikkaa nippuun mukaan myös muutama pihlajanoksa. Asettele lehdet ja pihlajanoksat vedellä täytettyyn maljakkoon haluamallasi tavalla ja syksyinen kukka-asetelma on valmis!

2. Kynttilät takaavat tunnelman

Iltojen pimetessä tuntuu siltä, ettei asunnossa juuri koskaan voi olla liikaa valaistusta. Sen sijaan, että pitäisit jatkuvasti päällä kaikkia valaisimia yhtäaikaisesti, satsaa tunnelmavalaistukseen. Perinteisten valkoisten kynttilöiden lisäksi osta viininpunaisia, oransseja, ruskeita, keltaisia ja smaragdinvihreitä kynttilöitä tuomaan asuntoon syksyisiä värejä. Ripottele kynttilöitä ympäri asuntoa, myös kylpyhuoneeseen. Kynttilän valossa kaikki vain yksinkertaisesti näyttää asteen normaalia paremmalta.

3. Tuo luonto sisään

Poimi ulkoa syksyisiä hevoskastanjoita tai pieniä punaoransseja puiden lehtiä. Asettele ne joko lasiseen purkkiin, mariskooliin tai hopeiselle tarjoilulautaselle. Näin saat kauniin syksyisen koriste-asetelman - täysin ilmaiseksi.

4. Satsaa villaiseen huopaan

Säiden viiletessä on mukava käpertyä nojatuoliin tai sohvalle ja kääriytyä pehmeän ja lämpimän viltin sisään. Satsaa siis laadukkaaseen huopaan, jonka materiaali on miellyttävä ihoa vasten. Huopa tuo pehmeyttä ja kodikkuutta sisustukseen sohvan selkämykselle aseteltuna. Sen lisäksi huovalle tulee taatusti käyttöä viileinä syysiltoina.

5. Auringonkukkia - ei sen kummempaa

Tämä vinkki tuntuu lähes liian simppeliltä. Auringonkukat kuitenkin tuovat syksyisen tuulahduksen ja pilkahduksen aurinkoa asuntoosi. Jos et siis jaksa keräillä syksyisiä lehtiä, osta kimppu auringonkukkia ja aseta se mahdollisimman näyttävälle paikalle asuntoosi. Asuntosi tunnelma muuttuu välittömästi, mutta pienellä vaivalla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja