Piittaamaton mönkijämies ei arvostanut edes koiransa henkeä – otti älyttömän riskin tavarajunan lähestyessä

Nyt on vaarallista touhua! Perhe oli aikeissa ottaa perhepotretin junanradalla, kun juna lähestyi hurjaa nopeutta – vaarallinen tilanne tallentui videolle 1:41
Nyt on vaarallista touhua! Perhe oli jäädä junan alle valokuvan vuoksi.

Suorastaan poikkeuksellisen välinpitämättömän mönkijäkuljettajan toilailu tallentui yhdysvaltalaisautoilijan kameraan. Jutun perästä löytyvällä videolla sekä mönkijämies että tämän koira ovat päästä hengestään.

Kovaa vauhtia liikkuvan junan eteen säntääminen on typerää missä tahansa olosuhteissa, mutta vielä tavallistakin tuomittavampaa se on silloin, kun mukaan raahataan viaton eläin.

Oheinen video on kuvattu Montanassa Yhdysvalloissa. Videon kuvaaja toimii kuten kuka tahansa järkevä ihminen tekisi tavarajunan lähestyessä ja jää kiltisti odottamaan vuoroaan puomien taakse.

Koiraansa mönkijän avustuksella ulkoiluttaneella miehellä oli kuitenkin muita suunnitelmia. Tämä vähät välittää lähestyvästä junasta ja ylittää raiteet koiransa kanssa vain sekuntia ennen kuin täyttä höyryä paahtava tavarajuna olisi jyrännyt heidät.

Videon kuvanneelta mieheltä pääsee ymmärrettävästi ruma sana, mutta mönkijämies jatkaa matkaansa koiraansa ulkoiluttaen ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Kaksikolla oli onnea matkassa, sillä mies olisi aivan hyvin saattanut arvioida junan nopeuden väärin, mönkijään olisi voinu tulla tekninen vika kriittisellä hetkellä tai koira olisi pelästynyt lähestyvän junan ääntä ja pysähtynyt paikoilleen.

Lue myös:

    Uusimmat