Mainos

Kuvat: Piileskelivät vuorilla kuin eläimet – Italian poliisi nappasi vuosia pakoilleet mafiagangsterit

Italian mafianvastaiseen työhön keskittynyt poliisijaosto on saanut kiinni kaksi karkuteillä ollutta rikollispomoa. 

'Ndrangheta -nimisen järjestäytyneen rikollisyhteisön johtoon kuuluvat Giuseppe Ferraro, 47 ja Giuseppe Crea, 37, ovat molemmat olleet Italian etsityimpien rikollisten listalla vuosia. Järjestö toimii pääasiassa Etelä-Italiassa Calabrian alueella.

Poliisi löysi kaksikon Reggio Calabrian alueella sijaitsevilta vuorilta Etelä-Italiasta. Poliisi ratsasi bunkkerin ja löys sieltä konepistoolin sekä sekalaisen valikoiman kiväärejä ja pistooleja seinältä.

– He asuivat betonibunkkerissa, joka oli puiden ja pensaiden suojassa. He elivät kuin eläimet, kylmässä ympäristössä täysin muusta elämästä poissa. Silti heillä oli sen verran kontakteja alamaailmaan, että pystyivät antamaan päätöksiä tarvittaessa, poliisi kuvaili.

Ferraron kontolla on lukuisia brutaaleja murhia, ja poliisi on kuvaillut häntä erittäin vaaralliseksi. Ferraro on ollut karkumatkalla peräti 18 vuotta. Ferraron klaanin uskotaan lisäksi olevan sekaantunut kilpailevan gangsteripomon Domenico Bonarrigon ampumisessa.

Bonarrigon miehet vastasivat tappoon brutaalilla tavalla syöttämällä epäillyn ampujan elävänä sioille vuonna 2013.

Crea, joka on puolestaan etsintäkuulutettu kiristyksestä, katosi 10 vuotta sitten. Häntä epäillään myös kilpailevan rikollisorganisaation johtajan pojan murhasta.

Korjattu kirjoitusvirhe otsikosta kello 14.41.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.