Pihla Viitalan uskomaton muodonmuutos suomalaistytöstä Hollywood-tähdeksi – katso kuvat vuosien varrelta!

Näyttelijä Pihla Viitalan muodonmuutos suloisesta suomalaistytöstä näyttäväksi Hollywood-tähdeksi kertoo tarinaansa siitä, kuinka suuretkin unelmat voivat kovalla työllä tuottaa tulosta. Katso kuvagalleria Viitalasta vuosien varrelta!

Kuvankaunis suomalaisnäyttelijä Pihla Viitala, 30, edusti 24.2. Hollywoodissa maailmankuulujen tähtien rinnalla häikäisevän kauniina. Kotisuomessa näyttelijätär on vuosien varrella viihtynyt hyvin arkisissa asuissa. AVA kokosi yhteen parhaat kuvat suomalaisnäyttelijättärestä.

Suomalaistuotannoista vähitellen enemmän ja enemmän rooleja saaneen Viitalan tähänastisen uran huippukohta Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuvan tähtenä on muuttanut näyttelijättären tyyliä kohti Hollywoodin asettamia raameja. Upeassa leningissä poseeraava Viitala on kuitenkin upea ilmestys myös arkisemmissa asuissa.

Viitalalla ei ole ollut vuosien varrella tapana saapua tilaisuuksiin erityisen pyntättynä, sillä tähti on suosiostaan huolimatta pitänyt jalat maassa myös tyylinsä puolesta. Viitala on näyttäytynyt ensi-illoissa ja lehdistötilaisuuksissa tavallisesti farkuissa, neuleissa tai kotoisissa leningeissä.

Aivan uuden erityisen naisellisen ja glamourinhohtoisen puolensa Viitala on paljastanut vasta viime vuosina – kun hänen menestyksensä on alkanut kantaa hedelmää maailmallakin. Hollywoodissa 24.1. kuuluisan näyttelijäkaartin rinnalla näyttävässä iltapuvussa edustanut Viitala sopi upeasti maailmantähtien joukkoon upeassa iltapuvussaan.

AVA on myös Twitterissä! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin. Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Lue myös:

AVA

Kuvat: Lehtikuva, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja