Mainos

Pierre Gasly kolaroi Ranskassa maanmiehensä kanssa: ”On todella raskasta”

0:44

F1-kalenteriin kymmenen vuoden tauon jälkeen palanneessa Ranskan F1-kisassa nähtiin tositoimissa kolme ranskalaisajajaa, Pierre Gasly, Esteban Ocon ja Romain Grosjean. Kotiyleisön harmiksi kaikki ranskalaiset kolaroivat ja kaiken lisäksi vielä keskenään.

Pierre Gasly ja Esteban Ocon keskeyttivät heti ensimmäisellä kierroksella Gaslyn törmättyä Oconin autoon.

– Ensimmäisessä mutkassa oli aika paljon autoja ja oli aika sekavaa. Näin Estebanin saaneen vaurioita etusiivekkeeseensä. Sitten olin hänen takanaan kolmannessa mutkassa ja yritin mennä sisälinjaa. Hän ei varmaankaan nähnyt minua ja ajoi mutkaan normaalisti. En voinut enää välttää kontaktia, Gasly harmitteli C Moren haastattelussa.

Gasly oli erityisen harmissaan, että kolari tapahtui maanmiehen kanssa kotikisassa, jossa ajaminen toteutti molempien suuren unelman.

– Tämä on suuri pettymys, koska kotikisamme teki paluun. Varsinkin, kun tämä tapahtui kahden ranskalaisajajan välillä, on todella raskasta, eikä sitä, mitä toivoimme.

Ocon oli ennen Gaslyn törmäystä saanut osuman Romain Grosjeanin autosta.

– Sain hyvän startin ja ajoin Romainin vieressä. Pyöräni oli jo valkoisen viivan yli, joten olin hänen edellään. Kukaan ei ollut Romainin toisella puolella, joten sain massiivisen osuman, joka jo mielestäni aiheutti keskeyttämiseni. Osuma oli sen verran massiivinen, että jäähdyttimeni hajosi, Ocon sanoi.

– Sen jälkeen Pierre menetti jarrutuksessa hallinnan ja osui perääni, Ocon lisäsi.

Maaliin sijalla 11 ajanut Grosjean sai törmäyksestään Oconiin viiden sekunnin aikarangaistuksen. Ocon ja Gasly selvisivät tuomariston puhuttelusta huomautuksella.

0:44

Katsomo-video ei ole saatavilla

​​​​​​​

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.