"Pienempi kuin peukalo, kevyempi kuin kolikko" – tällainen on maailman pienin täysin toimiva puhelin

Miltä kuulostaisi alle viisi senttiä pitkä puhelin, joka mahtuu taskuun kuin taskuun? Maailman pienin puhelin voi tulla markkinoille jo maaliskuussa.

Isojen puhelinvalmistajien trendinä on viime aikoina ollut entistä suurempien puhelinten valmistus, mutta yksi valmistaja haluaa mennä toiseen suuntaan. Kickstarter-joukkorahoituspalvelussa etsitään nimittäin rahoitusta hyvin hyvin pienelle puhelimelle, jonka väitetään olevan maailman pienin.

Zanco Tiny T1 -puhelin on mitoiltaan 46.7 x 21 x 12 millimetriä ja painaa vain 13 grammaa. Puhelimen nettisivujen mukaan se on "pienempi kuin peukalosi ja kevyempi kuin kolikko".

Tiny T1 -puhelimellä pystyy lähinnä soittamaan puheluita ja lähettämään tekstiviestejä. Akku kestää levossa kolme päivää.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yrityksen mukaan mini-puhelin sopii oivallisesti esimerkiksi varapuhelimeksi tilanteisiin, joissa isoa puhelinta ei halua kantaa mukanaan, mutta haluaa kuitenkin pysyä yhteydessä. Myös monille lenkkeilijöille ja muille liikuntaa harrastaville Tiny T1 voi olla oiva valinta, sillä se mahtuu kaiken kokoisiin taskuihin.

Internetin joukkorahoituskampanja on kerännyt jo reilusti yli alkuperäisen tavoitteen, vaikka rahoituskampanja jatkuu vielä 18. tammikuuta asti. Tällä hetkellä lähes 2 500 henkilöä on tukenut projektia noin 130 000 punnalla.

Yrityksen suunnitelman mukaan Zanco Tiny T1 -puhelimien olisi tarkoitus tulla ennakkotilaajille jo maalikuussa. Mini-puhelimen hinnat alkavat 30 punnasta eli reilusta 33 eurosta.

***


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja