Pidätyskuva julki: Raiskauksista tuomittu 70's Show -näyttelijä vietiin osavaltion vankilaan

Danny Masterson siirrettiin eilen osavaltion vankilaan.

Yhdysvaltalainen 70's Show -näyttelijä ja skientologi Danny Masterson siirrettiin osavaltion vankilaan keskiviikkona 27. joulukuuta, kertoo ABC News. Kahdesta raiskauksesta vähintään 30 vuoden vankeusrangaistukseen tuomittu näyttelijä vietiin North Kern State Prison -vankilaan Kalifornian Delanoon, jossa hän käy läpi luokittelu- ja vastaanottoprosessia, kertoo Kalifornian rikosseuraamuslaitos tiedotteessaan.

Luokittelu- ja vastaanottoprosessissa määritetää turvallisuustaso, jossa näyttelijää tullaan pitämään. Kalifornian rikosseuraamuslaitoksen mukaan prosessi voi kestää jopa 90 päivää.

Myös Mastersonin pidätyskuva on nyt julkaistu.

Lainvalvontaviranomaiset katsoivat, että Masterson saattaisi mahdollisesti paeta tuomion jälkeen, jonka vuoksi näyttelijää pidettiin aiemmin Los Angelesin piirikunnan vankilassa tutkintavankeudessa.

Masterson tuomittiin kesällä kahden naisen raiskaamisesta. Rikokset tapahtuivat vuosien 2001–2003 välisenä aikana näyttelijän kodissa Los Angelesissa. Masterson voi päästä vankilasta aikaisintaan 30 vuoden päästä.

Masterson tulee suorittamaan kaksi 15 vuoden vankeusrangaistusta peräkkäin, yksi kutakin syytettä kohden.

Poliisi alkoi tutkia näyttelijään kohdistuneita syytöksiä vuonna 2017, ja syytteet nostettiin kesällä 2020. Masterson todettiin syylliseksi toukokuun lopussa.

Masterson tuli tunnetuksi 70's Show -sarjasta, jossa hän näytteli Steven Hydea. Sarjaa esitettiin vuosina 19982006. Masterson tähditti myös The Ranch -sarjaa, mutta sai tuotannosta potkut, kun selvisi, että häntä syytetään raiskauksista. Hänet kirjoitettiin sarjasta ulos vuonna 2017.

Lähteet: ABC News, ABC7

Lue myös:

    Uusimmat