70's Show -tähti tuomittiin raiskauksista – näyttelijää odottaa jopa 30 vuoden vankeus

Näyttelijä Danny Mastersonin katsotaan syyllistyneen kahden naisen raiskaukseen.

Näyttelijä ja skientologi Danny Masterson, 47, tuomittiin kahdesta raiskauksesta keskiviikkona Los Angelesissa. Raiskaustapaukset tapahtuivat miehen kotona Hollywoodissa vuosina 2001–2003.

Yksi Mastersonia syyttäneistä oli hänen entinen tyttöystävänsä, näyttelijä Leah Remini. Myös Remini kuului aiemmin skientologeihin, mutta on sittemmin jättänyt kirkon ja esittänyt rajua kritiikkiä mielipiteet jakanutta uskontokuntaa kohtaan.

Seitsemästä naisesta ja viidestä miehestä koostuva valamiehistö ei kuitenkaan antanut tuomiota tästä kolmannesta syytteestä, jonka mukaan Masterson raiskasi entisen tyttöystävänsä.

Masterson vietiin ulos oikeussalista käsiraudoissa, kun hänen nykyinen vaimonsa, näyttelijä ja malli Bijou Phillips itki. Myös näyttelijän perhe ja ystävät olivat järkyttyineitä tuomiosta. Näyttelijää uhkaa jopa 30 vuoden vankeustuomio, joka on määrätty alkavaksi 4. elokuuta.

Masterson tuli tunnetuksi 70's Show -sarjasta, jossa hän näytteli Steven Hydea. Sarjaa esitettiin vuosina 19982006. Masterson tähditti myös The Ranch -sarjaa, mutta sai tuotannosta potkut, kun selvisi, että häntä syytetään raiskauksista. Hänet kirjoitettiin sarjasta ulos vuonna 2017.

Lähde: US Magazine

Lue myös:

    Uusimmat