Raiskauksista tuomittu 70's Show -näyttelijä siirretty korkean turvaluokituksen vankilaan, jossa Charles Manson aikoinaan istui

Danny Masterson on siirretty Corcoran State Prison -vankilaan, eli korkean turvaluokituksen vankilaan.

Yhdysvaltalainen 70's Show -näyttelijä Danny Masterson on siirretty korkean turvaluokituksen vankilaan, kertovat muun muassa The Independent ja Deadline. Kahdesta raiskauksesta vähintään 30 vuoden vankeusrangaistukseen tuomittu näyttelijä siirrettiin Kaliforniassa sijaitsevaan, vain miehille suunnattuun Corcoran State Prison -vankilaan, jossa muun muassa tunnettu kulttijohtaja Charles Manson istui aina kuolemaansa saakka. 

Corcoran State Prison -vankilassa on noin 3700 vankia, joista 42 on saanut kuolemantuomion. Kyseisessä vankilassa on myös suojayksikkö niille vangeille, jotka tarvitsevat erityistä suojelua muilta vangeilta. 

Joulukuussa uutisoitiin, että  Mastersonsiirrettiin North Kern State Prison -vankilaan Kalifornian Delanoon, jossa hän kävi läpi luokittelu- ja vastaanottoprosessia. Luokittelu- ja vastaanottoprosessin tarkoituksena on selvittää turvallisuustaso, jossa näyttelijää pidetään. 

Masterson tuomittiin kesällä kahden naisen raiskaamisesta. Rikokset tapahtuivat vuosien 2001–2003 välisenä aikana näyttelijän kodissa Los Angelesissa. Lähteiden mukaan Masterson voi hakea pääsyä ehdonalaiseen vapauteen vuonna 2042, jolloin hän on 66-vuotias.

Masterson tulee suorittamaan kaksi 15 vuoden vankeusrangaistusta peräkkäin, yksi kutakin syytettä kohden.

Poliisi alkoi tutkia näyttelijään kohdistuneita syytöksiä vuonna 2017, ja syytteet nostettiin kesällä 2020. Masterson todettiin syylliseksi toukokuun lopussa.

Masterson tuli tunnetuksi 70's Show -sarjasta, jossa hän näytteli Steven Hydea. Sarjaa esitettiin vuosina 19982006. Masterson tähditti myös The Ranch -sarjaa, mutta sai tuotannosta potkut, kun selvisi, että häntä syytetään raiskauksista. Hänet kirjoitettiin sarjasta ulos vuonna 2017.

Lue myös:

    Uusimmat