Mainos

Ensitreffit-sulhanen asumuserosta MTV:lle: "Tilanne alkoi olla räjähdysaltis"

Ensitreffit alttarilla -ohjelman Mari ja Petri päättivät ottaa suhteessaan takapakkia.

Ensitreffit alttarilla on rakkaudentäyteinen sarja, jossa kuusi sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin entuudestaan tuntemattoman ihmisen kanssa. Rohkeat sinkut tapaavat tulevan puolisonsa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen elämän alttarilta.

Tiistaina 3. lokakuuta nähtävässä jaksossa Mari ja Petri kertovat asiantuntija Elina Tanskaselle, että he aikovat ottaa suhteessaan aikalisän ja tarkastella tilannetta kaveripohjalta. Pari kokeili yhdessä asumista hetken, mutta Petri palasi omaan kotiinsa vajaan viikon kestäneen yhteiselon jälkeen.

– Kumpaakin alkoi ahdistaa tilanne ja molemmat alkoivat kaivata omaa tilaa. Kumpikaan ei oikein saanut nukuttua ja tilanne alkoi olla räjähdysaltis, Petri kertoo MTV.fin haastattelussa.

– Todettiin, että lienee parempi, että lähden kotia kohti. Päätimme katsoa myöhemmin tilannetta uudestaan.

Jaksossa Petri kertoi kaipaavansa tuuletusta etenkin parin keskinäiseen keskustelukulttuuriin. Hän ei kuitenkaan pidä asumuseroa lopullisena päätöksenä. 

– Toivoisin, että kommunikaatiomme paranisi. Kumpaakin tuntuu ärsyttävän enemmän tai vähemmän toistemme kommentit, vaikka toinen ei tarkoittaisi sanoa mitään ikävää, Petri puntaroi.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.