Mainos

Ensitreffit-parin avioero vireille jo nyt – jättivät virallisen hakemuksen

Ensitreffit alttarilla -sarjassa häitään tanssineet Mari ja Petri ovat jättäneet virallisen avioerohakemuksen.

Ensitreffit alttarilla on ohjelma, jossa kuusi sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat asiantuntijatiimin valitseman puolisonsa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen tarinansa alttarilta.

Sarjan käynnissä olevalla neljännellä kaudella naimisiin menneet Mari ja Petri eivät löytäneet onnea ohjelmasta. Pari ilmoitti erostaan noin kuukauden kestäneen yhteiselon jälkeen.

Helsingin käräjäoikeudesta vahvistetaan MTV.fille, että pari on jättänyt virallisen hakemuksen avioerosta tänään keskiviikkona 18. lokakuuta. Mari ja Petri hakevat eroa yhdessä.

Ensimmäisen hakemuksen jättämisen jälkeen alkaa puolen vuoden harkinta-aika, jonka jälkeen pari voi hakea lopullista eroa.

Mari kertoo MTV.fin haastattelussa, että päätös erosta syntyi yhdessä. Kaksikko huomasi jo pian häiden jälkeen olevansa varsin erilaisia ihmisiä ja yhteentörmäyksiä syntyi niin arjen aikatauluissa kuin arvomaailmoissakin.

– Meiltä puuttuu tietynlainen kemia. Jos sellaista olisi löytynyt, kompromisseja olisi ollut helpompi tehdä. Nyt kumpikaan ei ollut valmis mihinkään sen suurempaan, koska ei tuntunut siltä, että toinen olisi se oikea, Mari summaa tunnelmiaan.  

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.