Petteri Sihvonen löytää Kaapo Kakon pelistä uusia ulottuvuuksia: "Ne näyttävät ihmetempuilta"

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen näkee tehojen lisäksi Kaapo Kakon pelissä hyviä edistymisen merkkejä. 

MTV Uutiset Livessä vieraillut Sihvonen oli vakuuttunut Suomen otteen kohentumisesta Tanska-ottelun toisessa erässä. Leijonat alkoi pelata pidempiä hyökkäyksiä ja väsyttää vastustajaa. 

Kaapo Kakon upea soolomaali oli hänen mukaansa yksi seuraus tuosta muutoksesta. Kakko sanoi itsekin haastattelussa ottelun jälkeen, että hän huomasi tanskalaisten väsymyksen ja päätti yrittää suoraan maalille. 

– Kakko on harjoitellut tuota satoja kertoja. Siinä oli samaa kuin Mikael Granlundin ilmaveivissä. Ne näyttävät ihmetempuilta, mutta ovat kuitenkin harjoiteltuja. 

Sihvonen kehui Kakkoa, joka hänen mukaansa syötteli ketjukavereilleen Sakari Manniselle ja Harri Pesoselle Tanska-ottelussa enemmän kuin aiemmin. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi-Britannia perjantaina 17.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

– Tepsissä hän piti välillä kiekkoa liikaa kuin junnulätkässä. Ketjukaverit ovat kuitenkin niin hyviä, ettei heille syöttäessä tarvitse pelätä, että se olisi kun hohtimien heittäminen kaivoon. 

Sihvosen mielestä on hyvä, että Iso-Britannian jälkeen Ranskan ja vasta sen jälkeen alkulohkon päätöspelissä kovakuntoisen Saksan. Siinä pelissä voidaan ratkaista lohkovoitto. 

– Brittien lehdistö iloitsi, että he saivat kolme maalia USA:n verkkoon. Meillä murehditaan, että kehittyikö pelitapa Tanskaa vastaa, Sihvonen suhteutti. 

Lue myös:

    Uusimmat