Ihme tapahtui! Leijonien tilanne Ruotsia vastaan niin vaikea, että pelikirjojen nimeen vannova Petteri Sihvonen kutsui kiekkojumalat apuun: "15 vuotta se kesti"

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen on sitä mieltä, että Suomi tarvitsee tuuriakin avukseen Ruotsia vastaan MM-kisojen puolivälieräottelussa. 

Petteri Sihvonen oli MTV Uutiset Livessä keskustelemassa urheilutoimittaja Marko Leppäsen kanssa Leijonien tärkeästä puolivälieräottelusta Ruotsia vastaan. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

MM-kisojen puolivälierät torstaina 23.5.:

klo 17.15 Venäjä-USA: C More Sport 1 
klo 17.15 Kanada-Sveitsi: C More Sport 2
klo 21.15 Suomi-Ruotsi: C More Sport 1 ja MTV3
klo 21.15 Tshekki-Saksa: C More Sport 2.

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.​​​​​​​

Sihvosen mielestä asetelma on niin vahvasti Ruotsin puolella, että hän kutsui jo tuurin ja kiekkojumalat Suomen puolelle. Lausunto sai Leppäsen heittämään pienen piikin Sihvoselle, joka yleensä vannoo pelikirjojen ja viisikkopelin ratkaisuvoimaan. 

– 15 vuotta kesti, että näin tapahtui, Sihvonen veisteli. 

Suomi hävisi alkulohkon päätöskierroksella Saksalle 4–2 ja Ruotsi Venäjälle 7–4. Sihvosen mielestä tappio oli kovempi kolaus Suomelle, joka sai tappion takia vaikeamman vastustajan puolivälieräpelissä. 

Sihvosen mielestä Leijonien mahdollisuudet piilevät hyvässä yhteistyön jääkiekossa ja avausmaalissa – hyvän tuurin lisäksi. 

– Ruotsi tietää, miten Suomi pelaa. Jos Suomi saa avausmaalin, napsahtaa päälle tietoisuus, että heitä on hankala voittaa. Suomi käpertyy ja suojelee keskustaa. 

Ketkä ovat Suomen onnistujat ja mitkä ovat muuten puolivälierän kiinnostavimmat asiat? Katso yllä olevasta videosta. 

Lue myös:

    Uusimmat