Pettämiskohu repii Kardashian-Jennerien perhettä erilleen: "Hän ei vain uskonut jäävänsä kiinni"

Kylie Jenner saattaa joutua ikävän valinnan eteen parhaan ystävänsä Jordyn Woodsin pelehdittyä Khloé Kardashianin poikaystävän kanssa. 

Realitytähti Kylie Jennerin välit parhaaseen ystävään Jordyn Woodsiin ovat koetuksella sen jälkeen, kun Woods pelehti Jennerin sisaren poikaystävän kanssa juhlissa hiljattain. 

Jennerin sisar Khloé Kardashian on aiemminkin joutunut koripalloilijapoikaystävä Tristan Thompsonin pettämäksi. Viime vuonna vain päiviä ennen parin tyttären True Thompsonin syntymää kävi ilmi, että lapsen isä oli tapaillut useita eri naisia raskauden aikana

Kardashian on sittemmin tehnyt kaikkensa pitääkseen pienen perheensä koossa, mutta viimeisin pettäminen Woodsin kanssa katkaisi kamelin selän. Woods on ollut Kardashianin pikkusisko Kylie Jennerin paras ystävä 14-vuotiaasta lähtien ja kuuluu julkkisperheen tiiviiseen lähipiiriin.

Huhujen mukaan nyt koko muu perhe on uusimman töppäilyn perusteella valmis hylkäämään Woodsin, joka on syyttänyt tapahtuneesta alkoholia.

– Hänen kertomuksensa muuttuu jatkuvasti hiukan, ja hän näyttää kaivavan kuoppaa itselleen, kerrotaan perheen lähipiiristä. 

– Kaikki uskovat, että hän halusi muhinoida Tristanin kanssa, mutta hän ei vain uskonut jäävänsä kiinni. 

Jenner kahden vaiheilla

Kylie Jenner ei kuitenkaan tunnu tietävän, mitä tehdä. Aiemmin huhuttiin, että hän olisi heittänyt Woodsin ulos kodistaan, jossa nuoret naiset yhdessä asuvat, mutta toiset lähteet sanovat, ettei mitään ratkaisevaa vielä ole tehty. 

Jenner ilmaisi kantansa Thompsonin suhteen lakkaamalla seuraamasta tätä Instagramissa, mutta Woodsia hän toistaiseksi yhä seuraa. 

– Kylie vaikuttaa yhä olevan kahden vaiheilla. Hänelle tulee olemaan vaikeaa jättää Jordyn kokonaan elämästään, lähde arvioi. 

Lähde: Cosmopolitan

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja