Mainos

Pettämisepäilyt varjostavat liittoa Amerikan Ensitreffit alttarilla -sarjassa

Ensitreffit alttarilla ohjelman amerikkalaisversiossa (Married at First Sight) yksi pareista painii vaikeiden epäilysten kanssa.

Suomessa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, on saatu kahden kauden aikana seurata ensinäkemällä avioituneiden parien avioliiton alkumetrejä. Katsojat ovat päässeet todistamaan sydäntälämmittävää rakkautta ensi näkemältä, mutta myös avioliiton mukanaan tuomia tunnekuohuja ja epävarmuuden aaltoja.

Yhdysvalloissa seurataan parhaillaan paikallisen Ensitreffit alttarilla (Married at First Sight) -ohjelman kolmatta kautta. Yhdysvaltalaisen sisarohjelman parit ovat niin ikään joutuneet kamppailemaan avioliittonsa ensi metreillä.

Ohjelman pareista erityisesti Ashley ja David ovat saaneet osakseen aimo annoksen dramaattisia vaiheita, kun David on muun muassa saanut kuulla ohjelman psykologilta, ettei hänen vaimonsa tunne minkäänlaista vetoa miestään kohtaan.

Nyt, viiden viikon koeavioliiton lähestyessä viimeistä viikkoaan, ovat Ashley ja David jälleen kriisissä. Ashley nimittäin syyttää miestään toisen naisen liehittelystä.

David kiisti kaiken, mutta vaimolla oli hallussaan kopio viestistä, jonka David oli lähettänyt toiselle naiselle.

– Tahdon soittaa sinulle ja pyytää sinua drinkeille, Ashley luki.

– Se ei kuulosta minun korvaani ystävysten illanvietosta, nainen tuumaili.

David kuitenkin jatkoi puolustautumistaan ja selitti lähettäneensä viestin, koska halusi oppia enemmän Ashleystä. Mies muistutti vaimonsa olleen hyvin etäinen koko avioliiton ajan ja huomautti jopa, ettei Ashley edes suostunut pitämään häntä kädestä.

Ashley ei kuitenkaan heltynyt, eikä uskonut miehensä anteeksipyyntöjä.

– Olet pahoillasi vain siitä, että jäit kiinni, vaimo totesi.

Seuraavana aamuna Ashley ilmoitti tarvitsevansa etäisyyttä ja David päätti matkustaa vanhempiensa luokse Buffaloon. Samalla kun mies teki lähtöä, kertoi Ashley jutelleensa Davidin viestittelykaverille, joka oli kertonut, ettei ollut tuntenut miestä ennen kuin tämä oli lisännyt hänet Facebook-kaverikseen.  

Lähde: US Magazine

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.