Mainos

Jenkkien Ensitreffit-parit kamppailevat läheisyyden kanssa ”En halunnut kaveria, halusin vaimon”

Yhdysvalloissa seurataan parhaillaan paikallisen Ensitreffit alttarilla (Married at First Sight) -ohjelman kolmatta kautta. Kaksi kolmesta kauden parista kamppailee vakavien läheisyysongelmien kanssa.

Suomessa, Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, on saatu kahden kauden aikana seurata ensinäkemällä avioituneiden parien avioliiton alkumetrejä. Katsojat ovat päässeet todistamaan sydäntälämmittävää rakkautta ensi näkemältä, mutta myös avioliiton mukanaan tuomia tunnekuohuja ja epävarmuuden aaltoja.

Yhdysvalloissa pyörivän Ensitreffit alttarilla -version (Married at First Sight) parit ovat niin ikään joutuneet kamppailemaan avioliittonsa ensi metreillä.

Vaikka parit ovat olleet aviossa jo kuukaden päivät, ei yksi pareista, Sam ja Neil, vieläkään ole päässyyt muuttamaan saman katon alle. Pari kamppaileekin vakavien intimiteettiongelmien kanssa. Henkisen neuvonantajan luona tehty läheisyysharjoitus sai Samin nauramaan, mikä ei luonnollisesti ilahduttanut Neiliä.

Sam on myös viikkojen aikana osoittanut suurta mielenkiinnottomuutta yhteisen elämän rakentamiseen ja kutsunut miestään jopa passiivis-aggressiiviseksi.

– Minua loukkaa, että Sam lyö kaiken leikiksi. Tarvitsen kumppanin, joka ottaa minut vakavasti, Neil valitteli kameralle.

Pari kuitenkin päätti yrittää lähentyä toisiaan juutalaisen illallisen merkeissä, ja illan aikana koettiinkin lämpimiä hetkiä. Tuolloin Sam avasi sydäntään ja kertoi koskettavan tarinan isoäidistään.

– Tunnen, että lähennymme toisiamme, että olemme nyt yhtä, Sam pohdiskeli illallisen jälkeen.  

"Olen lopun uupunut"

Vakavasta kipinän puutteesta on kärsinyt myös ohjelman toinen pari, Ashley ja David. David sai kuulla ohjelman psykologilta, ettei hänen vaimonsa tuntenut vetoa miestään kohtaan.

– Minua satutti se, että kuulin asian joltakulta toiselta, mies harmitteli.

Ashley puolustautui sanoen, ettei ollut halunnut loukata Davidin tunteita. Nainen myös selitteli olevansa hitaasti lämpenevää sorttia. David ei kuitenkaan jaksanut kuunnella vaimonsa koottuja selityksiä.

– En tullut mihinkään Best Friends at First Sight -ohjelmaan. En halunnut kaveria, halusin vaimon, mies totesi.

Asiat menivät entistä pahemmin mönkään, kun pari saapui asiantuntijatapaamiseen, jossa heidän tuli luetella kolme asiaa, joista toisessa pitävät – Ashley ei onnistunut suorittamaan tehtävää. Lopulta pari päätti kirjoittaa lapulle asian, jonka halusivat jakaa toisilleen.

– Haluaisin jatkaa haasteidemme kanssa työskentelyä, mutta olen lopen uupunut, Ashley kirjoitti.  

David vastasi vaimonsa ilmoitukseen harmistuneena:

– Oletin, että ohjelmaan lähtevä henkilö olisi tietoinen siitä, että on naimassa tuntemattoman ihmiset ja että siitä tulisi outoa. Luulin hänen olevan valmis kohtaamaan ne haasteet.

Tämän kuullessaan Ashley purskahti kyynellin ja David kysyi, odottiko nainen vain avioliiton koeajan päättymistä.

– En pysty vastaamaan tuohon, mutta minusta tuntuu kuin asiat olisivat patoutuneet välillämme, Ashley totesi.

Onneksi kaikkien parien elämä ei kuitenkaan ole orjantappurapensaassa rämpimistä. Ohjelman kolmas pari Vanessa ja Tres ovat alusta asti vaikuttaneet täydellisiltä toisilleen. Yksi suhteen kohokohdista on ollut Tresin paljastus, kun mies kertoi säännöllisesti rukoilevansa avioliittonsa puolesta.

– Minusta tuntuu kuin olisimme vihdoin oikea aviopari, Vanessa iloitsi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.