Ensitreffit alttarilla Australia -osallistuja kuvaa olevansa kotimaassaan "vihatumpi kuin Putin" – käytös ohjelmassa sai katsojat raivoihinsa

Ensitreffit alttarilla Australia -ohjelman yhdeksännellä kaudella nähty Olivia Frazer on saanut sarjan esittämisen jälkeen jopa tappouhkauksia.

Ensitreffit alttarilla Australia -sarjassa esiintynyt Olivia Frazer joutui sarjan esittämisen jälkeen kovan kritiikin kohteeksi kotimaassaan, kertoo muun muassa Independent. Opettajaopiskelija Frazer avioitui sarjassa ensinäkemältä putkiasentaja Jackson Lonien kanssa. Pariskunta erosi sittemmin. 

Sarjan yhdeksännellä tuotantokaudella nähty Frazer esitti alkuun epävarmuutensa deittailun suhteen. Frazer kertoi sarjan alussa huonoista seurustelukokemuksistaan sekä huonosta itsetunnostaan, joka johtui jo lapsuudessa alkaneesta kamppailusta oman kehonkuvan kanssa.

Jaksojen edetessä eteni myös Frazerin ja Lonien romanssi, mutta sen lisäksi myös Frazerin vihasuhde toisen osallistujan, Domenica Calarcon kanssa. Ohjelmassa nähdään muun muassa jakso, jossa Calarco päätyi paiskaamaan viinilasin rikki illallispöydässä Frazerin kanssa syttyneen riidan takia.

Lisäksi toisessa pariskunnat kokoontuivat yhteen illallista varten, joka saa niin ikään ikävän käänteen. Ennen illallista osallistujien yhteisessä Whatsapp-ryhmässä oli jaettu Frazerin toimesta alastonkuva Calarcosta. Illallisella Frazer kertoi pyytäneensä ystäviään "etsimään törkyä" Calarcosta, jonka nimissä oli löytynyt OnlyFans-tili, joka sittemmin on poistettu. 

Frazerin mukaan oli "Calarcon oma syy", että tämä oli jakanut valokuvan sosiaalisessa mediassa. 

– Hän teki sen itselleen, hän kaivoi sen kuopan itse. 

Myös ohjelman asiantuntijat kyseenalaistivat Frazerin toimet, joka puolestaan totesi, ettei hän katunut itse lainkaan tekosiaan. 

Ohjelma esitettiin Australiassa vuonna 2022, jonka jälkeen Frazer joutui raskaan kritiikin kohteeksi kotimaassaan. Useat ovat kritisoineet Frazerin syyllistyneen kiusaamiseen sekä toisen kilpailijan häpäisyyn ohjelman kuvauksissa. Frazer itse on kertonut menettäneensä työnsä ohjelman kritiikin takia, saaneensa tappouhkauksia ja kohdannut vihaisia ihmisiä jopa kotinsa ulkopuolella. Frazer itse on kritisoinut ohjelman tuottajia ja kokee, että ohjelman editointi antoi hänestä hyvin epäedustavan kuvan. 

Huhtikuussa antamassaan radiohaastattelussa Frazer kuvaili "olevansa vihatumpi kuin Putin" Australiassa. Hän on myöntänyt olevansa puheissaan varsin piikikäs. Alastonkuvan jakaminen Calarcosta ei kuitenkaan Frazerin mukaan ollut ilkeämielisyyttä, vaan hän olisi halunnut herättää keskustelua siitä, onko ohjelman osallistujien suotavaa esiintyä OnlyFansin kaltaisilla alustoilla. 

Frazer kertoi sarjan julkaisun jälkeen, että ohjelman jälkeinen rankka kritiikki on ollut äärimmäistä. 

– Tappouhkauksia on lähetetty henkilökohtaiseen numerooni. Eivät ainoastaan lapset, joita olen opettanut, mutta vanhemmat kutsuvat minua siaksi, houreiseksi paskapääksi. 

Ensitreffit alttarilla Australia -jakso, jossa alastonkuvaselkkaus nähdään, esitetään tänään keskiviikkona Avalla kello 20.10. Sarja on katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomossa sekä C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat