Mainos

Luvassa lisää Ensitreffit-vauvoja? Tämä pari suunnittelee perheenlisäystä

Ensitreffit alttarilla -ohjelman jenkkiversiossa suunnitellaan pikaista perheenlisäystä. Myös Suomessa jännitetään toisen Ensitreffit alttarilla -vauvan syntymää.

Suomeen saatiin maaliskuussa maailman ensimmäinen Ensitreffit alttarilla -liiton myötä syntynyt vauva, kun ohjelman toiselta kaudelta muistettavat Sari ja Antti saivat perheenlisäystä. Ohjelman suomalaisversion ensimmäiseltä kaudelta muistettavan Violan ja Esan esikoisen laskettu aika on puolestaan kesällä.

Seuraavaksi jännitetään, saadaanko pian Ensitreffit-vauvoja myös muihin ohjelman maihin. Ainakin yhdellä jenkkiversion pareista ajatukset ovat sen suuntaiset.

Jotkut etenevät parisuhteessaan tipuaskelin, toiset menevät naimisiin ensinäkemältä. Yhdysvaltojen Married at First Sight -ohjelman toisella kaudella mukana olevat Jamie Otis ja Doug Hehner etenevät suhteessaan nopeasti myös perheenlisäyksen osalta.

Positiivisten tähtien alla alkanut avioliittokokeilu jatkuu Jamien ja Dougin osalta myönteisissä ja odottavissa merkeissä. Toisen kauden finaalijaksossa selvisi, että molemmat ovat innokkaita jatkamaan liittoa, Doug puhui jopa olevansa valmis hankkimaan jälkikasvua.

Naisen oli kuitenkin suostuttava hulluun ideaan ennen vauvan hankkimista: Dougin päämääränä oli hypätä vaimonsa kanssa laskuvarjolla ennen kuin hänestä tulisi isä.  

– En olisi villeimmissä kuvitelmissakaan voinut kuvitella hyppääväni laskuvarjolla, mutta olen valmis siihen hänen vuokseen, Jamie mietti.

– Useimmat naiset tulevat vain raskaaksi, minun täytyy ensin hypätä lentokoneesta, nainen vitsaili.

Jamie tahtoi vielä varmistua, ettei hyppäisi turhaan:

– Olethan valmis hankkimaan vauvan, kun olemme saaneet tämän suoritettua, hän kysyi ja sai mieheltään myöntävän vastauksen.

Finaalijaksossa nähtiin myös, kuinka Jamie päätti yllättää Dougin hankkimalla heille matkan Etelä-Afrikkaan.

– En voisi rakastaa ketään enempää kuin rakastan Jamieta, Doug totesi jaksossa.

– Teemme vauvan siellä, mies suunnitteli ja kertoi vaimolleen, että rakastaa tätä ”enemmän kuin elämää”. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja