Mainos

Vahinkotekstari toi ilmi kielletyt puuhat – petetty mies nolasi tyttöystävän julkisesti

Tyttöystävä paljasti vahingossa pettämisensä poikaystävälleen lähetettyään tälle vahinkoviestin.

Kaksi vuotta tyttöystävänsä, Zoen, kanssa seurustellut Jordan McNelly sai tietää kumppaninsa hairahduksesta odottamattomalla tavalla. Zoe tekstasi siitä hänelle itse.

Zoen kannalta tilanne oli kuitenkin kiusallinen, sillä tämä ei suinkaan ollut tarkoittanut lähettää paljastavaa viestiä poikaystävälleen. Sen sijaan naisen tarkoituksena oli ollut kysyä neuvoa tukalaan tilanteeseen ystävältään. Niin kuin silloin tällöin voi käydä, poikaystävän ajatteleminen aiheutti viestin lähettämisen vahingossa tälle ystävän sijaan.

McNelly ei suinkaan jäänyt yksin kärsimään kuultuaan pettämisestä, vaan jakoi Zoen viestin kaiken kansan nähtäväksi Twitteriin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kun vahingossa kerrot poikaystävällesi, että olet pettänyt häntä", McNelly kirjoitti julkaisemansa kuvakaappauksen yhteyteen.

Zoen lähettämässä viestissä lukee: "Olen kirjaimellisesti niin ahdistunut juuri nyt... Olen nähnyt yhtä tyyppiä Jordanin selän takana, ja meillä oli todella tärkeitä suunnitelmia huomiselle, koska Jordanin piti olla töissä. Sitten hän tekstasi minulle ja sanoi, ettei olekaan töissä huomenna, enkä halua tuottaa pettymystä tälle toiselle tyypille. Kerroin hänelle ja hän sanoi että "Tiesin, ettet tulisi". Minusta tuntuu niin pahalta, koska petän heidät molemmat, koska olen tyhmä ja olen niin surullinen..."

Lisäksi Zoe kertoo viestissään vahanneensa jo koko kehonsa harrastaakseen seksiä rakastajansa kanssa.

McNellyn nolaus levisi laajalle, sillä twiitillä on jo yli 220 000 tykkäystä. Sitä on myös twiitattu liki 50 000 kertaa. Ihmiset raivostuivat miehen puolesta jopa siinä määrin, että tälle täysin tuntematon toinen Zoe-niminen tyttö alkoi saada haukkumaviestejä uudelleentwiitattuaan McNellyn alkuperäisen twiitin. 

McNellyn piti pyytää ihmisiä lopettamaan kaikkien Zoe-nimisten noitavaino, sillä oikealla Zoella ei miehen mukaan edes ole Twitter-tiliä.

Lähteet: The Sun, Twitter

***

1:18

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.