Petri Matikainen johdattaa joukkueensa Tapparan kimppuun CHL:ssä – suomalaishyökkääjän luistimissa erityinen viesti

Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi kertoo valmistautumisestaan tulevaan kauteen – nostaa esiin mielenkiintoisen vastustajan CHL:stä: Siinä kaupungissa on hurmos päällä jääkiekossa 5:25
Videolla Tappara-luotsi Jukka Rautakorven mietteitä ennen CHL-kauden avausottelua.

Tappara avaa CHL-kautensa torstaina EBEL-liigan hallitsevan mestarin Klagenfurteria vastaan. Itävaltalaisjoukkueen riveistä löytyy myös suomalaista osaamista niin jäältä kuin penkin takaakin.

MAINOS

CHL avaa C Moren kiekkokauden

Kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut suorina ja suomeksi osoitteessa www.cmore.fi

Klagenfurter selvitti tiensä CHL:n lohkovaiheeseen voittamalla EBEL-liigan mestaruuden viime kaudella. Joukkue on ollut mukana lohkovaiheessa kaksi kertaa aikaisemminkin kausina 2015-16 ja 2017-2018. Molemmilla kerroilla jatkopaikka jäi vain haaveeksi.

Itävaltalaisjoukkueen päävalmentajana toimii toista vuotta perättäin Petri Matikainen, joka on urallaan ollut myös Bluesin, HIFK:n ja Pelicansin päävalmentajana. Matikainen on valmentanut urallaan myös KHL:ssä.

Matikaisen joukkueesta löytyy suomalaisväriä myös kaukalon sisäpuolelta. 31-vuotias Siim Liivik aloittaa Matikaisen ohella toisen kautensa Klagenfurterin väreissä. Liivik on valmistautunut alkavaan kauteen omalla persoonallisella tyylillään. Klagenfurter julkaisi suomalaishyökkääjän erityisistä luistimista kuvan Twitter-tilillään.

– Liivik esitteli luistimiensa uudet kaiverrukset. Tältä ne näyttävät, haha, Klagenfurter kirjoittaa päivityksessään.

Viime kaudella vielä SM-liigassa Pelicansin ja Lukon riveissä pelannut itävaltalainen Manuel Ganahl palasi Suomessa vietetyn kauden jälkeen takaisin kotimaahansa. 

Tapparan ja Klagenfurterin välistä CHL-taistoa voi seurata C More Sport 2 -kanavalta sekä cmore.fi-suoratoistopalvelusta kello 20.20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat