Jatkuuko Pelicansin tähtivahdin hurja torjuntavire? Ville Peltonen tuo sveitsiläislaumansa Lahteen

Pelicansin CHL-kausi jatkuu sunnuntaina, kun se kohtaa Ville Peltosen luotsaaman Lausannen.

CHL-ottelut tällä viikolla C Morella:

Sunnuntai 1.9:
Klo 18.30: Kärpät-SC Bern, C More Sport 1 ja Sub
Klo 18.50: Pelicans-Lausanne, C More Max

Kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut suorina ja suomeksi osoitteessa www.cmore.fi​​​​​​​

Pelicans otti heti avausottelussaan tyylipuhtaan 1-0-voiton Trinecista. Lahtelaisten suurin sankari oli nollapelin 45 torjuntansa myötä pelannut Tomi Karhunen, joka jatkaa Pelicansin maalilla myös illan ottelussa.

Karhunen palasi täksi kaudeksi takaisin Suomen kiekkokaukaloihin kolmen ulkomailla vietetyn kauden jälkeen. Karhunen osoitti perjantaina olevansa SM-liigassa ja CHL:ssä aivan kärkipään maalivahteja.

Lausannen CHL-kausi käynnistyi hieman tahmeasti, kun se koki 2-3-jatkoaikatappion Yunost Minskille. Kiekkolegenda Ville Peltosen luotsaama Lausanne lähteekin Lahteen jahtaamaan avausvoittoaan.

Ville Peltonen toimii Lausannen päävalmentajana nyt toista kauttaan. Valmennusuransa alkutaipaleella oleva Peltonen imi aikaisemmin oppia Kari Jalosen alaisuudessa Bernin apuvalmentajana kahden kauden ajan ennen kuin siirtyi Lausanneen.

Peltonen ei ole suinkaan joukkueen ainoa suomalainen, sillä Lausannen takalinjoilla luutii Leijonien riveissä kevään MM-kisoissa kultaa voittanut Petteri Lindbohm. 25-vuotias suomalainen aloitti CHL-kautensa pirteästi, kun hän saalisti yhden syöttöpisteen.

Ottelua voi seurata C More Max -kanavalta sekä cmore.fi-suoratoistopalvelusta. 

Lue myös:

    Uusimmat