Tshekin mestarijoukkue testaa CHL:ssä debytoivan Pelicansin iskukyvyn – tuore huippuvahvistus torjuu tolppien välissä

Ensimmäistä kertaa jääkiekon CHL:ssä esiintyvä Pelicans joutuu heti avausottelussaan kovaan testiin, kun se kohtaa Tshekin mestaruuden viime kaudella voittaneen Trinecin.

MAINOS

CHL avaa C Moren kiekkokauden

Kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut suorina ja suomeksi osoitteessa www.cmore.fi

Pelicans osallistuu CHL:n lohkovaiheeseen ensimmäistä kertaa. Upeasti viime kaudella SM-liigan runkosarjan kolmanneksi. Lupaavasti SM-liigassa päävalmentajana debytoinut Ville Nieminen solmi keväällä yhden vuoden jatkosopimuksen Pelicansin kanssa.

Pelicansin joukkue on kokenut kovia muutoksia viime kaudesta. Sensaatiopuolustaja Oliwer Kaski siirtyi rapakon taakse tavoittelemaan NHL-unelmaansa. Myös maalivahtikaksikko vaihtui alkavaksi kaudeksi täysin, kun Tomi Karhunen ja Atte Tolvanen korvasivat Jakub Skarekin ja Jussi Olkinuoran. KHL:stä saapuva Karhunen aloittaa illan ottelussa Pelicansin maalissa.

Trinec kokenut CHL-joukkue

Trinec on kokenut CHL-joukkue. Tshekki joukkue selvitti tiensä lohkovaiheeseen jo viidettä kertaa turnauksen historiassa. Parhaimmillaan Trinec on edennyt CHL:n välieriin kaudella 2017-2018.

CHL-ottelut tällä viikolla C Morella:

Perjantai 30.8:
Klo 18.50: Pelicans-Trinec, C More Sport 1
Klo 18.50: Kärpät-Grenoble, C More Sport 2

Lauantai 31.8:
Klo 17.50: Zug-HPK, C More Sport 1
Klo 20.35: Biel-Tappara, C More Sport 2

Sunnuntai 1.9:
Klo 18.30: Kärpät-SC Bern, C More Sport 1 ja Sub
Klo 18.50: Pelicans-Lausanne, C More Max

Kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut suorina ja suomeksi osoitteessa www.cmore.fi

Tshekkiläisjoukkueen runko koostuu pitkälti tshekkiläispelaajista, mutta joukkoon mahtuu myös muutama ulkomaan vahvistus. Joukkue joutuu aloittamaan CHL-kautensa ilman kirkkainta tähteään Martin Ruzickaa, joka on sivussa loukkaantumisen vuoksi. Ruzicka oli viime kaudella Tshekin liigan pistepörssin viides 44 tehopisteellään.

Ruzickan ohella myös avainpuolustaja Lukas Krajicek on sivussa illan ottelusta.

Lue myös:

    Uusimmat