Petri Kontiola riehuu Hämeenlinnassa hurjana – joko tämä riittää pistepörssin voittoon?

1:04
Petri Kontiola aloitti illan pistetehtailunsa tällä maalilla.

HPK:n Petri Kontiola on vankistanut kovaa tahtia asemiaan jääkiekon SM-liigan pistepörssin kärjellä runkosarjan päätöskierroksella.

Kontiola iski hämeenlinnalaisisännät 1–1-tasalukemiin SaiPaa vastaan ylivoimalla toisessa erässä. Konkari nousi oikeasta laidasta kohti maalia ja lähetti kiekon ranteella vuorenvarmasti rysään.

Video Kontiolan osumasta näkyy ylälaidan videolla.

Vain reilua minuuttia myöhemmin Kontiola petasi Arto Laatikaisen tälläämän 2–2-tasoituksen aloitusvoitollaan.

0:49
Petri Kontiola voitti aloituksen, ja Arto Laatikainen antoi tulta: 2–2.

Rapiat kolme minuuttia kyseisen osuman jälkeen Kontiola oli puolestaan alustamassa Valtteri Puustisen kanssa Tommi Tikan ylivoimalla tekemää maalia.

1:12
Petri Kontiola jälleen alustuspuuhissa: 3–2.

Kontiolan illan neljäs tehopinna näki päivänvalon nelisen minuuttia myöhemmin. Jälleen hän alusti ylivoimalla maalia, nyt Laatikaisen kanssa Jere Innalan iskemän 4–2-osuman.

1:04
Petri Kontiola nappaa jo illan neljännen tehopisteensä!

Kontiola johti ennen tätä iltaa SM-liigan pistepörssiä tehoin 13+38=51. Tänä iltana hän on lisännyt saldoa 1+3=4 pinnalla ja koko kauden lukema on näin nyt 14+41=55.

Lukon Daniel Audette oli ennen tätä kierrosta pisteen Kontiolaa perässä ja TPS:n Josh Kestner kaksi pinnaa Kontiolan takana. Lukon Robin Pressillä takamatkaa Kontiolaan oli kolme pinnaa.

Kukaan kyseisestä kolmikosta ei ole tänä iltana kasvattanut vielä pistepottiaan, joten Kontiola on vahvasti kiinni pistepörssin voitossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja