Petipuuhia ilman sitoumuksia! 7 sopivaa tilannetta harrastaa satunnaista seksiä

Yhden tai kahden illan jutut tuomitaan herkästi, mutta joskus on tilanteita, kun rento seksi on paikallaan.

Cornellin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan satunnainen seksi voi madaltaa stressitasoja ja kohottaa itsetuntoa. Mutta mistä tiedät, milloin yhden illan jutusta seuraa vain hyvä mieli ja autuas olo – eikä pahaa mieltä ja moraalista krapulaa? Asiantuntijoiden mukaan kaikki riippuu omasta persoonallisuudestasi: Jos tiedät, että olet sitä tyyppiä, joka nauttii satunnaisista sutinoista, niin anna mennä!

Miehet suhtautuvat yhden illan suhteisiin yleensä mutkattomammin, kun taas monelle naiselle satunnainen seksi on tulella leikkimistä – ei sinkkuudesta täysillä nauttimista. Tässä Women's Health -sivuston leikkimielisesti listaamat seitsemän hetkeä, jolloin yhden illan juttu on todella hyvä idea – kunhan ehkäisy ja muu turvallisuus on kunnossa.

1. Sinulla on vaikeuksia päästä yli exästäsi

Paras tapa päästä yli jostakusta, on päästä jonkun toisen alle. Tai päälle. Olipa asento mikä hyvänsä, makuaistien täysi puhdistus kuumalla tavalla on täydellinen tapa saada exän paha maku suusta pois lopullisesti.

2. Tapaat kuuman paikallisen lomamatkalla

Olitpa käymässä missä päin maailmaa tahansa, muistojen kerääminen on avainasemassa. Kuka tarvitsee avaimenperiä tai t-paitoja, kun voit viedä kotiisi muiston siitä lähirannan adoniksesta tai hotellin baarin tarjoilijattaresta?

3. Olet vakuuttanut itsesi siitä, että elät kuivinta kautta ikinä

Kuiva kausi on vähän kuin juoksuhiekkaa. Mitä syvemmälle putoat, sitä vaikeampi on päästä pois. Älä anna itsesi pudota liian syvälle petipuuhattomien maailmaan. Tee temput jonkun kanssa, ja toivota itsesi tervetulleeksi takaisin seksuaalisesti aktiivisten maahan.

4. Et pysty lopettamaan ajanviettoa sen yhden ääliön kanssa

Ehkä harrastat jo seksiä ilman sitoumuksia, mutta petipuuhat eivät jostain syystä tunnukaan niin kovin helpolta ratkaisulta – johtuen siitä, että tyyppi aiheuttaa sinussa unettomia öitä ja runsaasti stressiä. Muistuta itseäsi siitä, että meressä on muitakin kaloja – ja hyppää sänkyyn yhden kanssa. Heitä sitten aiemmin tapailemasi ääliö niin sanotusti takaisin veteen.

5. Tapaat järjettömän upeannäköisen ihmisen, jonka persoonallisuus on mielestäsi lauantaimakkaran tasolla

Jos ajatuskin siitä, että yrittäisit keskustella hänen kanssaan, saa katseesi lasittumaan, mutta ajatus siitä, että pääsisit hänen syleilyynsä, saa sydämesi sykkimään vauhdikkaammin, älä yritäkään saada häntä sovitettua vakavasti otettavan kumppanin muottiin. Sen sijaan nauti tästä upeasta yksilöstä täydellisen yhden yön jutun merkeissä.

6. Haluat, että joku näkee, kuinka paljon vaivaa olet nähnyt ulkonäkösi eteen

Olitpa sitten kuorinut, puunannut ja vahannut alapääsi upeaksi tai ostanut upouuden alusvaatesetin, on hyvä käyttää hyväkseen ne hetket, kun olo on erityisen seksikäs. Jos ajattelet asiaa kunnolla, olisihan se työn ja rahan hukkaa, jos kukaan ei näkisi, mitä vaatteittesi alta löytyykään. Alahan siis vietellä jotain söpöä tuntematonta!

7. Hieromasauvasi uhkaa lakolla ylitöiden vuoksi

Vibraattorit ovat naisille oiva keino selvitä kuivasta kaudesta, mutta jos olet joutunut vaihtamaan patterit jo useaan otteeseen ilman toivoakaan ihmiskumppanista, nyt on aika ryhdistäytyä. Tee ympäristölle palvelus ja ala pohtia, kuka voisi puolestaan olla valmis tekemään sinulle petipalveluksen.

Lähde:  Women's Health

Lue myös:

    Uusimmat