Mainos

Petetyt paljastavat, mitä tekivät, kun kumppani jäi rysän päältä kiinni: "Emme puhuneet enää koskaan"

Jos saisit kumppanisi kiinni itse teossa, ryntäisitkö paikalta itkien, alkaisitko huutamaan – vai keksisitkö jotain luovempaa?

Reddit-sivuston rohkeat ihmiset paljastivat, millaisiin toimiin he itse tai heidän tuttunsa ryhtyivät saadessaan kumppaninsa kiinni pettämisestä.

Näin pettämisestä on jääty kiinni:

"Sain tyttöystävän kiinni suutelemasta toista miestä juhlissa. Kirjaimellisesti vain kävelin pois, emmekä puhuneet enää koskaan. Nyt kun mietin asiaa, olen ylpeä siitä, etten aiheuttanut hämminkiä tai turvautunut väkivaltaan."
– nimimerkki OM_UR_Boooobz

"Eräs työkavereistani kiiruhti silloisen poikaystävänsä kotiin hakeakseen laturinsa ennen töitä. Hän käveli tämän makuuhuoneeseen ja löysi hänet sängystä toisen naisen kanssa. Sitten hän otti kuvan heistä sängyssä ja lähetti sen hänen (miehen) äidilleen."
– nimimerkki Chillhoneybunny28

"Äitini tuli kotiin vanhalle maatilallemme, ja löysi ex-isäpuoleni pökkimässä tyttöystäväänsä etupihalla. Heidän 35-vuotishääpäivänään. Hän soitti poliisit ja hääti heidät pois."
– nimimerkki Takhesis

"Minun piti käydä lounaalla tuntia aiemmin eräänä päivnä tuuratakseni sinä iltana sairasta pomoani. Jonkun meistä piti olla paikalla koko ajan. Avasin etuvoven, ja siinä he olivat sohvalla, vaatteet lattialla, kiiruhtivat peittämään itsensä. Se on palanut verkkokalvoilleni. Siitä eteenpäin se (muisto) muuttuu sumuiseksi. Jäädyin sekunniksi. Aloin näkemään punaista, ja tiesin, että jos en pääsisi pois sieltä, jotain pahaa tapahtuisi. Joten lähdin. Menin autooni, lukitsin oven, sammutin matkapuhelimeni ja aloin ajaa. Menin takaisin töihin ja esitin, ettei mitään ollut tapahtunut. Hän (vaimo) yritti soittaa minulle, sanoin aina, että puhuin toista puhelua ja soittaisin takaisin, kun voisin. Hän ilmaantui kaksi tuntia ennen kuin pääsin pois, ja käskin muiden sanoa hänelle, että olin asiakkaan kanssa. Hän lähti lopulta kotiin, mutta minä en. Nukuin autossani sen yön. Ajoin puistotielle, pysäköin näköalapaikalle, ja vain istuin autoni konepellillä murtuneena. En liikkunut koko yönä. En saanut unta. Kun menin kotiin, tein sen vain siksi, että minulla oli töitä seuraavana päivänä. Hän kysyi, voisiko meillä olla avoin suhde, sanoin ei, hän jatkoi pettämistä, me erosimme."
– nimimerkki chipmunksyndrome

"Tulin kotiin töistä aikaisin. Oveni oli lukossa. Se ei koskaan ole lukossa. Joten avasin sen salamyhkäisesti ja löysin hänet (tyttöystävän) ja kämppäkaverini sängystä yhdessä. Käskin yksinkertaisesti hänen siirtää tavaransa minun huoneestani hänen huoneeseensa. Harrastin seksiä yhden hänen ystävänsä kanssa viikkoa myöhemmin, ja hän oli raivoissaan. Lopulta he kumpikin muuttivat pois kuun lopussa. Hän yritti murtautua sisään, kun olin poissa, mutta ei tiennyt, että olin löytänyt uuden kämppäkaverin. Hän (kämppäkaveri) uhkasi häntä miekalla, se oli eeppistä."
– nimimerkki imn0tgood

"En saanut ketään kiinni itse teosta, mutta löysin todisteita aktista (käytetyn kondomin). Hengailin hänen kotonaan hetken, nappasin oluen jääkaapista, join sen patiolla, latasin Tinderin ja aloin pyyhkiä, virtsasin hänen hammasharjaansa ja lähdin!"
– nimimerkki Smallblue

"Menin yllättämään ensimmäistä college-poikaystävääni hänen asuntolaansa suloisen lappusen kera ennen hänen keikkaansa. Löysin hänen sylistään toisen tytön. Ojensin hänelle lappusen sanomatta mitään. Kävelin pois. Välttelin häntä, mutta päädyin samaan kahvilajonoon hänen kanssaan seuraavana päivänä.

Hän: Joten... Se oli siinä, vai?
Minä: Niinkö luulet?!"

– nimimerkki misstitch


***

0:49

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.