Mainos

"Aviomies karkasi veljen kanssa" – petetyt paljastivat karut tarinansa

Pettämisestä voi jäädä kiinni niin monella tavalla. Useimpiin tarinoihin liittyy niin myötähäpeää, nolostumista, vihaa kuin suruakin. Lue tarinoista karmeimmat.

Ihmiset innostuivat Reddit-sivustolla paljastamaan, kuinka ovat saaneet kumppaninsa kiinni pettämisestä.

Näin karmeita tarinoita paljastettiin:

Kuva äidille

"Eräs työkavereistani meni käymään silloisen poikaystävänsä luona hakeakseen laturinsa ennen töihinmenoa. Hän käveli miehen makuuhuoneeseen ja löysi tämän sängystä toisen naisen kanssa. Hän otti heistä kuvan sängyssä ja lähetti sen miehen äidille."

Seksiä pihalla – hääpäivänä

"Äitini meni kotiinsa vanhalle kotitilallemme löytääkseen entisen isäpuoleni harrastamasta seksiä tyttöystävänsä kanssa etupihalla. Heidän 35-vuotishääpäivänään. Äitini soitti poliisit ja poistatti heidät molemmat tiluksilta."

Suhde yhteisen työkaverin kanssa

"Yllätin entisen morsiameni kuusi viikkoa ennen häitä. Hänellä oli suhden yhden työkaverimme kanssa. Lopetin työt siellä. Nainen sai minut maksamaan häiden jäljellä olevat kustannukset, koska olimme yli 90 päivän peruutusrajan ja vain minun nimeni oli sopimuksissa. Muutin pois, hän vainosi minua. Hankin lähestymiskiellon. Menin terapiaan. Olin sekaisin.

Elämä muuttui paremmaksi. Olen naimisissa ihmeellisen naisen kanssa. Menestyn työssäni. Ja syöpäni on ollut poissa 1,5 vuotta. Se käy minulle. Ja hän ei ole elämässäni enää. Nyt näen asian niin, että kuin olisin välttänyt luodin."

Aviomies ja veli

"Kyse ei ole minusta, mutta työpaikallani oli nainen, joka yllätti aviomiehensä ja veljensä. Muutama päivä sen jälkeen hän tuli töihin ja sanoi: "Aviomieheni karkasi veljeni kanssa." Yksi esimiehistämme nauroi niin kovaa, että kaatui."

Alastomia ei hakata

"Veljeni yllätti ex-vaimonsa sängystä toisen miehen kanssa. Hän sanoi miehelle: "Pue housut jalkaan. En aio hakata sinua, kun olet alasti."

Joten hän puki housut jalkaan.

Ja veljeni hakkasi hänet.

Kyllä, tyyppi tiesi, että hän oli naimisissa."

Todisteet puhuvat puolestaan

"En yllättänyt ketään itse teossa, mutta löysin siitä todisteita (käytetyn kondomin). Hengailin naisen kotona vähän aikaa, otin kaljan jääkaapista, join sen patiolla, latasin Tinderin ja aloin selailla kuvia, pissasin hänen hammasharjaansa, sitten lähdin!"

Jaettu mies

"Mies lupasi tavata minut synttäreideni merkeissä lounaalla. Esimieheni päästi minut muutamaa minuuttia aiemmin ja näin, kun toinen tyttö toi poikaystäväni paikalle ja suuteli häntä hyvästiksi, ja ajoi sitten pois. Kävi ilmi, ettei kumpikaan meistä tiennyt toisesta ja luulimme tapailevamme samaa suloista poikaa, emme pelimiestä. Jätimme hänet molemmat ja meistä tuli hyviä ystäviä. Menin jopa hänen häihinsä joulukuussa. Elämä voi olla hassua joskus."

Karman laki

"Yllätin mieheni ja naapurini itse teossa, juuri kun mies oli saamassa orgasmin. Hän veti (peniksen) ulos liian nopeasti ja laukesi suoraan naisen silmään. Naisella oli pinkki silmä viikon ajan. Se oli yksi niitä hetkiä, kun todistin karman toiminnassa."

Ehdotonta rakkautta – koiralta

"Koiranpentuni kakkasi päälleen, enkä löytänyt pyyhkeitä kylpyhuoneesta lattian siivotakseni. Avasin makuuhuoneen oven hakeakseni pyykkikorini ja siellä he olivat. Ei olisi sattunut niin paljon, jos ei toinen osapuoli olisi ollut hyvä ystäväni. Päädyin pitämään koiran itselläni, ja pidän kovasti hännän heilutuksesta ja tennispalloista, jotka tulevat ehdottoman rakkauden mukana."

Video: Myös tällaisen reaktion pettäminen voi saada aikaan.

0:47

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.