Voiko näin todella käydä? 7 erikoista orgasmitarinaa: "En silti kadu"

Vaikka orgasmi on ajatuksena lämmin ja mukava, saattaa hekuman huipulla tapahtua eriskummallisia asioita.

BuzzFeed-sivusto pyysi yhteisöään jakamaan hulvattomia, kamalia ja outoja juttuja, joita heille on tapahtunut orgasmin aikana. BuzzFeed-yhteisö onkin tarinoidensa perusteella todella ollut monessa mukana.

Lue tarinat omalla vastuulla:

1. Kolmen kimppa erehdyksessä

"Tyttöystäväni koira (kuten monet koirat) todella rakasti hänen alapäänsä tuoksua. Se pureskeli alusvaatteita, tonki kylpyhuoneen ruokia – ymmärtänette varmaan.

Eräänä iltana olimme lähetyssaarnaaja-asennossa niin, että hänen jalkansa olivat olkapäilläni. Juuri kun olimme molemmat orgasmin kourissa, hänen koiransa, joka ilmeisesti oli hiipinyt sänkyyn, tunki kylmän pienen kuononsa pakaroideni väliin, kun olin lopettamassa.

Koira ja minä emme koskaan puhuneet tästä tapahtumasta, mutta minusta tuntui, että se katsoi minua tuon kohtalokkaan illan jälkeen silmissään vähän liian paljon hellyyttä."

2. Erikoistoimitus

"Minulla oli järkyttävä krapula, joten tilasin GrubHubista ruokaa. Siinä sanottiin menevän 45 minuuttia, joten päätin masturboida. Etuovi oli lukossa, mutta turvanäyttö oli ihan vieressäni, joten saatoin kuulla, kun GrubHub tulisi. Kun tulin itse, huusin "Kyllä!", ja sitten kuulin tämän: "Rakastan sitä, kun asiakkaamme ovat iloisia nähdessään meidät." Kävi ilmi, että samalla hetkellä, kun minä tulin, tuli ruokanikin."

3. Silmiä avaava kokemus

"Erään kerran poikaystäväni ja minä saimme tajunnanräjäyttävimmät orgasmit ikinä. Välittömästi sen jälkeen sokeuduin kuitenkin kirjaimellisesti, ja toisessa silmässäni oli vain puolet näkökyvystä. Se meni pois noin 15 minuutin päästä. Ajattelin, että verkkokalvoni oli repeytynyt!

Kun menin käymään silmälääkärillä, ja kysyin asiasta, hän sanoi, että minulla oli luultavasti silmämigreeni, mutta seksin aiheuttamien endorfiinien vuoksi en saanut sitä kipuosuutta."

4. Tuhmat tuplatreffit

"Olin neljänsillä treffeillä erään tytön kanssa, ja hän oli ystäväni sisko. Menimme syömään. Vähänpä tiesin, että ystäväni ja hänen tyttöystävänsä liittyisivät seuraamme.

Joten kesken ruoan Chili's-ravintolassa, tyttö tarttui vehkeeseeni ja alkoi vedellä. Kesken tämän kaiken, vapaalla kädellään, hän tekstaa minulle: "Kerro, kun olet tulossa." Luin viestin, ja kerroin hänelle. Hän osoitti penikseni alaspäin, ja tulin lattialle. Tai niin ajattelin. Ystäväni tyttöystävä, nyt hänen vaimonsa, nousi pöydästä, ja vannon, että hän sanoi: "Hitto, sain perunaa kengilleni.""

5. Kaatuva puu

"Meillä oli erityisen intensiivinen sessio sulhaseni kanssa, ja sen jälkeen hyppäsin sängyltä mennäkseni puhdistautumaan, ja kaaduin lattialle. Jalkani tärisivät vieläkin, eivätkä toimineen yhteistyössä kanssani. Hän nauraa. Minä nauran – ja sitten pissaan päälleni."

6. Kipu oli sen arvoista

"Erään kerran sain hyvin intensiivisen orgasmin käyttäessäni vibraattoriani, ja päädyin potkaisemaan polvellani kasvojani, minkä seurauksena nenäni vuosi pahasti verta. En silti kadu!"

7. Sano se laulaen

"Silloinen poikaystäväni (nykyinen sulhaseni) sai minussa aikaan niin rajun orgasmin, että aloin itkeä ja laulaa "The Circle of Life" -kappaletta Leijonakuninkaasta. En vieläkään tiedä, miksi lasten elokuva tuli mieleeni."

Lähde: BuzzFeed

***


Lue myös:

    Uusimmat