Petetty Twilight-tähti teki merkittävän päätöksen tyttöystävästään

Twilight-näyttelijä Robert Pattinson ei halua kommunikoida tyttöystävänsä kanssa.

Twilight-elokuvista tuttujen Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin parisuhde joutui koetukselle kuluneella viikolla. Kristen, 22, myönsi pettäneensä Robertia ohjaaja Rubert Sandersin, 41, kanssa. Pattinson muutti nopeasti pois pariskunnan yhteisestä kodista Los Felizistä.

Viimeisten päivien aikana miehen päässä on kypsynyt suuri päätös. The Sun -lehden mukaan 26-vuotias Pattinson on päätynyt tulokseen, ettei hän enää halua puhua tai nähdä Stewartia syrjähypyn jälkeen. Aiemmin hän totesi tyttöystävälleen tämän nöyryyttäneen häntä totaalisesti.

Tuottajat ovat kuitenkin kertoneet Stewartille ja Pattinsonille, että heidän tarvitsee osallistua marraskuussa järjestettävään Aamunkoi 2 -elokuvan ensi-iltaan. Tilanteen kiusallisuutta lisää se, että näyttelijäkaksikon tarvitsee kulkea punaista mattoa pitkin rinta rinnan.

– Pattinson on palasina, mutta Twilight-rakkaustarina ei olisi mitään ilman häntä ja Kristeniä. Se syö häntä, mutta hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin nähdä häntä jälleen töiden takia. Hänen nöyryytyksensä totaalinen, lähde kertoo The Sunille.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat