Kohupaljastus: Petetty Twilight-näyttelijä oli kosinta-aikeissa

Twilight-näyttelijä Robert Pattinson oli suunnitellut pyytävänsä Kristen Stewartia vaimokseen.

Twilight-elokuvasta tuttu Robert Pattinson oli haaveillut yhteistä tulevaisuutta pitkälle eteenpäin tyttöystävänsä Kristen Stewartin kanssa. Hollywoodin kovatuloisimpiin näyttelijöihin lukeutuva Pattinson oli hankkinut pariskunnan käyttöön viiden miljoonan punnan (runsaan seitsemän miljoonan euron) luksushuvilan. Guardian-lehti kertoo, että hän oli suunnitellut esittävänsä ratkaisevan kysymyksen muutaman viikon päästä. Näyttelijä kuitenkin muutti mielensä, kun kun tieto Stewartin pettämisestä ohjaaja Rupert Sandersin kanssa tuli julki.

– Robert toivoi, että hän menisi naimisiin Kristenin kanssa. Hän teki valmisteluja kosintaa varten ennen kuin Kristen myönsi pettämisen. Hän oli ostanut talon Los Angelesissa, jotta se olisi ollut heidän pysyvä kotinsa. Hän uskoi, että he olisivat asuneet siellä pitkän aikaa, lähde kertoo Mirror-lehdelle.

Tulevaisuuden suunnitelmien laita muuttui, ja Pattinson muutti syrjähypyn jälkeen pois pariskunnan yhteisestä kodista loppuviikosta. Daily Mail -lehti kertoo, että Stewart oli niin ikään jättänyt miljoonakartanon taakseen viikonlopun aikana.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat