Mainos

Petetty tähti pyörtyi kuvauksissa

Laulaja Cheryl Cole pyörtyi uuden albuminsa kansikuvauksissa. Eroprosessin keskellä oleva nainen kesittyy täysin työn tekoon. Lääkärit ovat neuvoneet tähteä hidastamaan tahtia.

Entinen Girls Aloud -laulaja Cheryl Cole, 27, ehti olla uuden albuminsa kansikuvauksissa paikalla vain hetken aikaa, kun hän menetti tajuntansa hetkeksi. Lääkärissä selvisi, että tähti kärsii vakavasta uupumuksesta. Lisäksi hänellä todettiin vatsatauti. Nyt tähden täytyy hidastaa työtahtia. Hänen pitäisi jättäytyä pois brittien X-Factor-ohjelmasta, jossa hänen pitäisi toimia tuomarina.

Cole on parhaillaan keskellä avioeroprosessia. Hänen jalkapalloilija-aviomiehensä Ashley Cole jäi kiinni pettämisestä. Sydänsurut ovat saaneet tähden keskittymään entistä enemmän työhönsä. Hän on omistautunut X-Factorille, uuden albumin tekoon ja keikoille. Kova työtahti on nyt vaarana terveydelle.

Cheryl Colen hyvä ystävä kuvailee tähden nykyistä kuntoa huonoksi.

– Hänen ei olisi pitänyt mennä kuvauksiin lainkaan. Hän väittää olevansa kunnossa, vaikka hän ei selvästikään ole. Cheryl on todella väsynyt, ystävä keroo.

Tähdeltä pitäisi ilmestyä uusi albumi syksyllä.

MTV3/Helmi

Lähde: contactmusic.com

Kuva: Gettyimages

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.