Peter Madsen kertoi rakastajalleen haluavansa tehdä murhaelokuvan sukellusveneellään: "Hän ei ollut minua kohtaan aggressiivinen"

Surmatun Kim Wallin vanhemmat Expressenin haastattelussa 5:30

Ruotsalaistoimittaja Kim Wallin murhasta syytetyn Peter Madsenin oikeudenkäynti jatkui tänään viidettä päivää Kööpenhaminassa. Madsen kiistää murhanneensa Wallin sukellusveneellään viime elokuussa, mutta hän myöntää ruumiin paloittelun.

Tänään oikeudessa kuultiin useampaa Madsenin rakastajaa todistajina.

Expressenin mukaan ensimmäisenä kuultu rakastaja tutustui Madseniin vuonna 2008 "BDSM-piireissä", joissa harrastetaan sadomasokistista seksiä. Syyttäjä kysyi naiselta, harrastivatko he Madsenin kanssa kuristamista sängyssä.

– Me kokeilimme. Hänellä oli kädet kaulani ympärillä, nainen kertoi.

Rakastajan mukaan he harrastivat seksiä Madsenin sukellusveneessä, mutta nainen ei muistanut oliko hän silloin sidottuna vai ei.

Madsen oli naimisissa vielä viime kesänä Wallin kuoleman aikaan, mutta hänellä oli aviovaimonsa kanssa vapaa suhde ja useita rakastajia. Helmikuussa uutisoitiin, että Madsenin vaimo jätti hänet ja hakee avioeroa.

Suunnitteli elokuvan tekemistä sukellusveneessä

Oikeudessa kuultu toinen Madsenin rakastaja tapasi tämän marraskuussa 2015. Vuonna 2016 he kävivät yhdessä BDSM-klubeilla.

– Minun käsitykseni on, että hän on erittäin epävarma mies. Minun seurassani hän ei koskaan ylittänyt rajoja, nainen kertoi Expressenin mukaan.

Naisen mukaan he olivat leikkineet roolileikkejä ja heidän mukanaan oli norjalaismies. Väkivaltaisia leikkejä he eivät kuitenkaan harrastaneet.

Nainen tapasi Madsenin vielä päivää tai kahta ennen kuin Wall meni sukellusveneelle. Tuolloin hän vietti yön Madsenin luona.

Syyttäjän mukaan Madsen kirjoitti naiselle aiemmin viestin, että hän haluaa tehdä tämän kanssa "Snuff-elokuvan" sukellusveneessä. Snuff-elokuvassa esiintyvä henkilön murhataan oikeasti ja väkivalta on aitoa.

– Näin hän kirjoitti, mutta en tuolloin tiennyt, mitä Snuff-elokuva tarkoittaa, nainen kertoi.

– Ajattelin kuitenkin, että se on vain iso vitsi, nainen sanoi.

Naisen mukaan Madsen halusi sitoa hänet ja dominoida sängyssä.

– Hän ei ollut kuitenkaan koskaan minua kohtaan aggressiivinen, nainen sanoi.

Välillä suuttui ja raivosi

Oikeudessa kuultiin todistajana myös miestä, joka teki vapaaehtoistyötä Madsenin työpajalla vuosina 2008-2009.

Miehen mukaan Madsen ei ollut väkivaltainen, mutta hänen temperamenttinsa vaihteli.

– Hän suuttui jos jokin ei toiminut ja hän raivosi pienten asioiden takia. Välillä hän oli epämiellyttävä, mies kertoi.

Oikeudessa on tarkoitus kuulla tänään myös aiemmin julkisuudessa ollutta Madsenin rakastajaa Deidre Kingiä.

Lue myös:

    Uusimmat