Rakastaja osoitti oikeudessa tukensa sukellusvenemurhasta syytetylle Madsenille käsimerkein: "Peteriä satutti, jos hän näki naisen kärsivän"

1:01:32

Ruotsalaistoimittaja Kim Wallin murhasta syytetyn Peter Madsenin oikeudenkäynnin viidentenä päivänä yhtenä todistajana kuultiin Madsenin rakastajaa Deirdre Kingiä, joka on ollut aiemminkin julkisuudessa Wallin kuoleman jälkeen.

Madsen ja King olivat rakastavaisia jo monta vuotta, vaikka Madsen oli naimisissa. Hänellä oli kuitenkin avoin suhde vaimonsa kanssa.

Todistelunsa päätteeksi King osoitti oikeudessa tukea Madsenille muodostamalla käsillään sydämen muotoisen merkin ja näyttämällä sydäntä Madsenia kohti. Aftonbladetin mukaan King myös lähetti Madsenille lentosuukkoja salista poistuessaan.

Tanskalaislehti Ekstrabladetin mukaan Madsen vastasi Kingille näyttämällä myös sydäntä käsillään. Lisäksi Madsen näytti Kingille merkin, että tämä kirjoittaisi hänelle vankilaan.

"Ei osoittanut kiinnostusta väkivaltaan"

Oikeudessa King kuvaili Madsenia empaattiseksi ja kiltiksi ihmiseksi.

– Se ei pidä paikkaansa, että Peter ei tuntisi empatiaa. Hän on rakastava ihminen. Häntä satutti, jos hän näki naisen kärsivän, King sanoi ja kertoi Madsenin auttaneen häntä, kun hän oli väkivaltaisessa suhteessa.

King on tuntenut Madsenin noin 14 vuotta. Parin tuttavuus alkoi ystävyytenä, mutta myöhemmin heistä tuli rakastavaisia, Kingin arvion mukaan noin vuonna 2010.

King tiesi, että Madsenilla oli myös muita rakastajia hänen lisäkseen.

Kingin mukaan Madsen ei koskaan osoittanut kiinnostusta sitomiseen tai sadomasokismiin seksiin liittyen.

– Hän ei ole koskaan ollut kiinnostunut tällaisesta. Hän ei osoittanut ikinä kiinnostusta väkivaltaan. Peter itse asiassa sanoi, että hänen mielestään SM-seksi on pimeää eikä hän ymmärrä sitä, King sanoi Ekstrabladetin mukaan.

Madsen ja King puhuivat kuitenkin paljon seksistä, sillä King arvioi, että 40 prosenttia heidän puheistaan käsitteli seksiä.

Madsenilla oli välillä paineita

Madsen ja King olivat sopineet lähtevänsä sukellusveneelle viime elokuun 11. päivä, eli päivä sen jälkeen kun Kim Wall lähti veneelle.

Rakastajan mukaan Madsen oli täysin normaali oma itsensä elokuussa, ennen Wallin kuolemaa sukellusveneellä.

– Olen kokenut, että Peterillä oli aina välillä paineita, kuten kenellä tahansa voi olla. Hänellä oli paljon tuohon aikaan menossa ja hän kävi vähän ylikierroksilla, mutta mitään erikoista hänen käytöksessään ei ollut, King sanoi oikeudessa Expressenin ja Aftonbladetin mukaan.

Kingin mukaan Madsenilla oli usein värikäs kieli ja lennokkaat puheet.

– Me puhuimme välillä hulluista jutuista, kuten että ryöstäisimme pankin sukellusveneellä, rakastaja kuvaili.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja