Mainos

Nyt puhuu sukellusvene-Madsenin tyttöystävä: ”Uskon häntä, se ei ole minun Peterini”

Sukellusvenemysteeri syvenee. Keksijä Peter Madsen on tunnustanut hävittäneensä toimittaja Kim Wallin ruumiin sukellusveneestä mereen, mutta kieltää murhan.

Nyt hänen rakastettunsa astuu esiin ja kertoo hänen ja Madsenin suhteesta. Tanskalaisen Ekstrabladet-lehden uutisesta kirjoittaa mm. Expressen-sivuillaan

- Ihmiset mielellään puhuvat hänestä nyt murhaajana, mutta en tunnista häntä näistä kuvailuista, Deidre King kertoo Ekstrabladet-lehdelle.

Tanskalainen 46-vuotias keksijä Madsen istuu tällä hetkellä vangittuna. Häntä epäillään murhasta ja hautarauhan rikkomisesta. Hän itse on kertonut Wallin kuoleman olleen onnettomuus.

Madsen on lehtitietojen mukaan naimisissa, mutta elää avoimessa suhteessa. Hänen 38-vuotias rakastettunsa Deidre King kertoo tanskalaislehti Ekstrabladetille heidän suhteestaan. King on ennenkin puhunut suhteestaan Madseniin, muun muassa norjalaislehti VG:lle, mutta tuolloin kertoi olevansa vain ystävä.

Myös tytär ollut sukellusveneessä

King kertoo myös olleensa sukellusveneessä Madsenin kanssa. Heidän oli tarkoitus lähteä veneelle myös päivä sen jälkeen, kun Madsen oli veneellä toimittaja Wallin kanssa. King kertoo, että myös hänen tyttärensä on ollut veneessä Madsenin kanssa ja tehnyt töitä hänelle.

- En ole ikinä pelännyt Peteriä. Enkä olisi päästänyt tytärtäni hänen kanssaan, jos pelkäisin.

Kim Wallin torso löydettiin päiviä sen jälkeen, kun Madsen pelastettiin uponneesta sukellusveneestä. Madsen on kertonut oikeudessa, että Wallin päähän osui 70-kiloinen luukku.

- Minä uskon Peteriä, King vakuuttaa Ekstrabladetille.

King on tuntenut Madsenin 14 vuotta. Heillä on naisen mukaan ”erityinen suhde”.

- En kutsuisi meitä pariksi. Olen tehnyt hänelle töitä, tyttäreni on tehnyt hänelle töitä, minun ex-mieheni on tehnyt hänelle töitä. Olen ollut hänen rakastettunsa, hänen ystävänsä. Minulla on ollut monta roolia Peterin elämässä.

Haastattelussa King sanoo, että voisi ajatella menevänsä naimisiin Madsenin kanssa.

- Tietysti, 100-prosenttisen varmasti, ihan koska vain. Tiedän, ettei Peter tehnyt sitä. On tapahtunut kammottava onnettomuus ja kyllä, hän on toiminut väärin.

Toimittajan kysyessä, että pysyykö King kannassaan, vaikka Madsenin osoitettaisiin oikeudessa paloitelleen Wallin.

- Voit luottaa siihen, koska tiedän, ettei se ole minun Peterini.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.